Sizce Hangi Lada Güzel?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dora Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,862
Ynt: Sizce Hangi Lada Güzel?

size şunu söyliyeyim yeni nivanın alt yapısıyla eskisinin arasında bir fark yok yenide motorve şanzıman GM şuanda bence hala üstünlük sagdaki eski nivada ha olurda yenisininde üç kapılı kısa şase sini üretirlerse denemek lazım derim şimdilik sagdaki tabiki yeni kasanın tasarımı pek hoşuma gitmedi sıradan duruyor aslında eski kasanın üç kapılı modeline uygulasalar dı yeni teknolojı motorve şanzımanı daha verimli olurdu sanırım bu durumda

Etiketler

Ne varsa eskilerde var .yeniler soft tampon bile plastik. Dokunmaya gelmez bile.

valla ne yalan söyleyeyim soldaki benim daha çok hoşuma gitti. 3-5 modifiye attığınızı düşünsenize arkadaşlar.. bence dah güzel olur..

sayin bahcivankurt belki haklısınız ama şu an 1700i kilometreye benzin olarak 0,40 YTL yakıyor. 3000 Motor olsa heralde kilometreye 1 YTL yakar tahmin ediyorum. O zaman da koleksiyonluk veya müzelik olur bu araç

KLASIK HER ZAMAN IYIDIR AMAAAA

SEVGILI ARKADASLAR BUNUN DA EN KOTU TARAFI ELEKTRONIK PARCALARA SAHIP OLMASI.ISTE BU NEDENLE
HARBI KLASIK LADA TAM BIR CANAVAR
YOKSA ELEKTRONIK ATESLEME SISTEMIYLE UGRAS HAVA AYARI BOZULUR TUTMAZ FILAN.STANDART KLASIK NIVA DA BUNLARA GEREK YOK ELLE MUDAHALE....HERSEYE.BIRDE TUP KOYDUNMU YURRUUUUUU
SAYGILAR...
N O T :ELEKTRONIK ATESLEME BIR SORUN HABERINIZ OLSUN,KATALITIK KONVERTOR DE OYLE VE HATTA YENI FIYATI 1.200YTL IMIS...TUP SISTEMI FIYATINA.E3 MOTOR LADA DA BUYUK BIR SORUN.DENEDIM VE YASIYORUM BUYRUN....

bence şu anki kulandıgımız nivaların motorları 100 bg olsa nivaya yeterde artar bile 1.7 motor fakat bg gücleri düşük buda yakıtı artırıyor ayni hacimde bg gücü 100 veya biraz daha üzeri olsa niva ya cok rahat yeter

reis kardeşim motor gücü düşük ama arazideki açığını vites kutusu sayesinde kapatıyor.bende istyrm bu aracın motoru daha güçlü olsun ama yok işte.ayrıca motor bölümü de dar dar olmasa ve vites kutusuyla uyum sağlayacak olsa 2000 lik bir dizel buna iyi giderdi.hem tork da artmış olurdu.yada 2000 lik 150 hplik başka bir motor

geçen cumartesi babamın sürülmüş tarlasında niva ile kaldım (ilginçtir her antakya antep yolculuğumda antakya-akbez-musabeyli-hacıköy-doğanca-burç-antep yolundan gelirim her seferinde tarlaya girerim ve her seferinde aynı yerde araç kalır ama her seferinde de kendim kurtulurum) malum ok144 dar lastikle o tarlada kalacağım belliydi ama kimsenin yardımı olmadan sadece aracı sallayarak ve sanırım debriyaj balatalarından gelen yanık kokusuna bakılırsa birazcık zorlayarak zıplaya zıplaya tarladan çıktım. yaklaşık iki senedir ilk kez orada nivanın motor gücünün biraz daha fazla olmasına ihtiyaç duydum.

arkadaşlar lada almayı düşünüyorum bana araç konusunda bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR