farazicosmos Kamp II Mesajlar 319 Tepkime Puanı 126 Yer Ankara 28 Ara 2015 #1 Sizce Hangi Karavan Türü Daha Kullanışlı Ve Rahattır ?
4x4awd Ana Kamp Mesajlar 67 Tepkime Puanı 16 28 Ara 2015 #2 Ben 5 nolu seçeneği tercih ederdim. (Mümkünse yanda ki ufak dolabı WC 'ye ekler, mutfak tezgahınıda yatağa doğru genişletirdim.) Oturma grubu 3 taraftan pencereli olduğu için daha aydılık ve manzaralı. Bir de yatağın dibinde WC istemem. 2, 3 ve 4 nolo seçenekler bir karavan WC'si için fazla alan kaplıyor.
Ben 5 nolu seçeneği tercih ederdim. (Mümkünse yanda ki ufak dolabı WC 'ye ekler, mutfak tezgahınıda yatağa doğru genişletirdim.) Oturma grubu 3 taraftan pencereli olduğu için daha aydılık ve manzaralı. Bir de yatağın dibinde WC istemem. 2, 3 ve 4 nolo seçenekler bir karavan WC'si için fazla alan kaplıyor.
hüseyin gelici TURTLE VE BİZ İKİMİZ Mesajlar 182 Tepkime Puanı 98 Yaş 64 Yer Balıkesir/Ayvalık Web turtlevebizikimiz.blogspot.com.tr Telsiz Çağrı Kodu TURTLE 29 Ara 2015 #4 farazicosmos' Alıntı: Sizce Hangi Karavan Türü Daha Kullanışlı Ve Rahattır ? Ekli dosyayı görüntüle 3278 Genişletmek için tıkla ... en kötüsü hiç olmayanıdır hepsinin ken içinde hem artıları hem eksileri vardır içinde yaşayacak siz olduğunuz için alışkanlıklarınıza en yakın olan en kullanışlı olandır
farazicosmos' Alıntı: Sizce Hangi Karavan Türü Daha Kullanışlı Ve Rahattır ? Ekli dosyayı görüntüle 3278 Genişletmek için tıkla ... en kötüsü hiç olmayanıdır hepsinin ken içinde hem artıları hem eksileri vardır içinde yaşayacak siz olduğunuz için alışkanlıklarınıza en yakın olan en kullanışlı olandır
Pathfinderonur Ana Kamp Mesajlar 66 Tepkime Puanı 49 9 Kas 2018 #5 Kesinlikle 3 numara. Hayalim, aşkım HOBBY 560 WFU Prestige
tr100a Kamp III Mesajlar 656 Tepkime Puanı 241 10 Kas 2018 #6 3 kullanışlı 4 ayrı levabo var el yıkamaya oda güzel
tr100a Kamp III Mesajlar 656 Tepkime Puanı 241 10 Kas 2018 #7 Pathfinderonur' Alıntı: Kesinlikle 3 numara. Hayalim, aşkım HOBBY 560 WFU Prestige Genişletmek için tıkla ... çok zevk sahibisin sen yazınca inceledim hayran kaldım adamlar yapmış yazlık köşk hiçbirşey lazım değil
Pathfinderonur' Alıntı: Kesinlikle 3 numara. Hayalim, aşkım HOBBY 560 WFU Prestige Genişletmek için tıkla ... çok zevk sahibisin sen yazınca inceledim hayran kaldım adamlar yapmış yazlık köşk hiçbirşey lazım değil
Pathfinderonur Ana Kamp Mesajlar 66 Tepkime Puanı 49 11 Kas 2018 #8 tr100a' Alıntı: çok zevk sahibisin sen yazınca inceledim hayran kaldım adamlar yapmış yazlık köşk hiçbirşey lazım değil Genişletmek için tıkla ... Allah kısmet ederse, bir kaç sene sonra alıp, hayatımın geri kalanını onun ile geçirmeyi planlıyorum. Apartman hayatına son
tr100a' Alıntı: çok zevk sahibisin sen yazınca inceledim hayran kaldım adamlar yapmış yazlık köşk hiçbirşey lazım değil Genişletmek için tıkla ... Allah kısmet ederse, bir kaç sene sonra alıp, hayatımın geri kalanını onun ile geçirmeyi planlıyorum. Apartman hayatına son