Sizce Bu Araç Nasıl Bu Fiyata Alınırmı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onur_toros Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,872

Ynt: Sizce Bu Araç Nasıl Bu Fiyata Alınırmı ?

Fiyatı uygun gibi, tahminimce üzerinde SR-4 şanzıman var, onu T-176 ile değiştirirseniz başınıza bela açmaz (asfaltta kullanırsanız SR-4'de iş görür )... kapıların CJ-7 tipine çevrilmesi CJ-6'nın orjinalliğini bozmuş olsada S kapıdan daha kullanışlı olduğu kesin ama tentesinin orjinal olma ihtimali ve orjinal tente takma ihtimaliniz yok gibi... Üzerinde eski desen Kumho Powerguard olduğu gözüküyor ki o lastikler en az 8-10 seneliktir... hayırlısı olsun..

Teşekkürler yorumlarınız için bir kaç sorum daha olucak ben pek bu araclardan anlamam bunlara ne gıbı masraf ettıgımız zaman yukseltme kıtı,şanzıman vs. arazıde benı yolda bırakmaz malıyetlerı nelerdır nerden bulabılırım

onur_toros' Alıntı:
Teşekkürler yorumlarınız için bir kaç sorum daha olucak ben pek bu araclardan anlamam bunlara ne gıbı masraf ettıgımız zaman yukseltme kıtı,şanzıman vs. arazıde benı yolda bırakmaz malıyetlerı nelerdır nerden bulabılırım

Size tavsiyem aracı aldığınızda iyi bir ustanın elinden geciriseniz gerekli değişiklikleri yaparsanız yolda kalmassınız,bence sanzumanı değişmenize gerek yok aracın üzrindeki şanzumanın butun parçaları gurup dişlisinden tutun sekromneç tırnagına kadar butun parçaları mevcuttur diğer turlude elimizde sıfır T150 sanzumanı 1650ytl civarındadır,cj lerin butun orjınal parçalrı ve aksesuarları mevcuttur

cj6 modeli bu serinin asfalt versiyonu olmasına rağmen istanbul offfroad yarışlarında da ufak tefek değişiklilerle başarılı olmuşlardır.cj5 modelinden kesinlikle daha üstün performans ve sürüş keyfi vermektedir.aks aralıkları cj5 ten daha geniş olduğundan içindekileri cj5 kadar
kadar sarsmaz.sr4 modeli 4 ileri şanzımanı vardır.sağlam bir şanzıman olmasına rağmen daha çok geri vites ve şanzıman kolundan arıza gösterir.tavsiye edilebilecek bir jeep cj modelidir.şahsen ben 4 yıldır kullanıyorum ve beni hiç yolda bırakmadı.aracın bütün parçaları ULUS OTOMOTİV'in maslak ve taksim mağazalarından temin edilebilir. TAKSİM tel. 0212 2138 03 50 MASLAK tel. 0212 328 40 13

Ya arkadaşlar neden şu SR-4 ü savunup duruyorsunuz ki. Light duty bir şanzıman offroad şartlarında karpuz gibi dağılır. Asfaltta sözüm yok. Bu arada T150 şanzıman o fiyata çok pahalı. CJ lerde en çok çıkan şanzıman. Kilo ile satıyorlar çalışanını.

Sayın Gezenbilir sakinleri ;
bir araç buldum 96 XJ 4.0 gayet temiz duruyor pazartesi yani 15'inde gidip arabaya bakıcam baktıracam.araba karşıda göztepe civarlarında uygun ve deneyimli servis tarif edebilirmisiniz ve gezenbilir ekibinin tavsiyesi diyebileceğim bir ustadan bahsediyorum.bu arada jeepte sıralı sistem değilde eski tip lpg sistemi var acaba sıralı sisteme geçmemde bir fayda olurmu? alırsam tabii :smiley: Neyse hayırlısı olur inşallah
Sizlere bol çamurlu ve oksijenli günler dilerim.....

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
Topwebpartners1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR