Hocam benim aklıma bir sorun geldi, bu yakıt temizleyiciler kerosendir, tam gaz yağı değil daha çözücü hatta baya çözücü bir maddedir ben 5lt kadar koymuştum depoma tüm pisliği kaldırıp boruları filtreleri vs heryeri tıkamıştı. Zaten enjektörleri de o şekilde temizliyor gerçi o kadar basınçta ben pisliğin orada barınabileceğini sanmıyorum da neyse, deponun içerisinde ufak bir filtre olabilir pislikler ona yapışıp mazotu zor çektiriyor olabilir diye düşündüm fakat kara duman atıp gez yemiyorsa enteresan olur çünkü kara duman yanmadan atılan yakıtın belirtisidir mazot gelmiyor olsa duman atmaz. Bence kendi kednine düzelecektir. Bende size bir soru sorayım aracınızdan memnun musunuz? Yakıt konusu nedir kaç litre yakıyor 100km de? Bizde de 1986 nissan navara tek kabin var forumda yenileme konum da var fakat tek kabin olduğu için 4 kişilik aile olarak küçük geliyor araç 2. araç şeklinde veya ilerleyen yıllarda bunu satıp yenilerden birşey almayı düşünmüyor değiliz. Şimdi olsa tekrar navara alır mıydınız?