Siyah-Beyaz Fotoğraf Malzemeleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan focus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,986

focus

Zirve
Yer
Ankara
Arkadaşlar evimi taşımam ve uzun zamandır kullanmamam nedeniyle elimde bulunan siyah-beyaz fotoğraf malzemelerini isteyene ÜCRETSİZ olarak vermeyi düşünüyorum. Ankara dışından isteyenlar için kargo ücreti size aittir.

- 3 kutu Tura 8.9x12.7 cm. ebadında fotoğraf kağıdı (her bir kutuda 100 adet kağıt vardır.)

- 1 kutu Forte 18x24 cm. ebadında fotoğraf kağıdı (içinde 25 adet kağıt vardır.)

- 2 kutu Forte 30x40 cm. ebadında fotoğraf kağıdı (her bir kutuda 10 adet kağıt vardır.)

- 1 kutu Forte 18x24 cm fotoğraf kağıdı (kutu açılmış ancak, iyi koşullarda saklanmıştır.)

- 1 adet Fortepan 100 30,5 metrelik siyah-beyaz film makarası (bir makaradan yaklaşık 20 kartuş film çıkar. Ancak son kullanma tarihi geçmiş.)

- 10 adet Fortepan 100 siyah-beyaz film (son kullanma tarihi geçmiş)

- 1 adet Fortepan 200 siyah-beyaz film (son kullanma tarihi bu ay sona eriyor.)

- 1 adet film geliştirme tankı (az kullanılmış, yeni sayılır.)

Hala karanlık odaları sevenler varsa bana ulaşmanız yeterlidir. :smiley:

Etiketler
Ynt: Siyah-beyaz Fotoğraf Malzemeleri

selam,
mesajı yeni gördüm. sanırım geç kaldım :smiley:
siyah beyaz malzeme ihtiyacım var bir proje için.
bulabileceğim yerler konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR