Arkadaşlar evimi taşımam ve uzun zamandır kullanmamam nedeniyle elimde bulunan siyah-beyaz fotoğraf malzemelerini isteyene ÜCRETSİZ olarak vermeyi düşünüyorum. Ankara dışından isteyenlar için kargo ücreti size aittir.
- 3 kutu Tura 8.9x12.7 cm. ebadında fotoğraf kağıdı (her bir kutuda 100 adet kağıt vardır.)
- 1 kutu Forte 18x24 cm. ebadında fotoğraf kağıdı (içinde 25 adet kağıt vardır.)
- 2 kutu Forte 30x40 cm. ebadında fotoğraf kağıdı (her bir kutuda 10 adet kağıt vardır.)
- 1 kutu Forte 18x24 cm fotoğraf kağıdı (kutu açılmış ancak, iyi koşullarda saklanmıştır.)
- 1 adet Fortepan 100 30,5 metrelik siyah-beyaz film makarası (bir makaradan yaklaşık 20 kartuş film çıkar. Ancak son kullanma tarihi geçmiş.)
- 10 adet Fortepan 100 siyah-beyaz film (son kullanma tarihi geçmiş)
- 1 adet Fortepan 200 siyah-beyaz film (son kullanma tarihi bu ay sona eriyor.)
- 1 adet film geliştirme tankı (az kullanılmış, yeni sayılır.)
Hala karanlık odaları sevenler varsa bana ulaşmanız yeterlidir.
- 3 kutu Tura 8.9x12.7 cm. ebadında fotoğraf kağıdı (her bir kutuda 100 adet kağıt vardır.)
- 1 kutu Forte 18x24 cm. ebadında fotoğraf kağıdı (içinde 25 adet kağıt vardır.)
- 2 kutu Forte 30x40 cm. ebadında fotoğraf kağıdı (her bir kutuda 10 adet kağıt vardır.)
- 1 kutu Forte 18x24 cm fotoğraf kağıdı (kutu açılmış ancak, iyi koşullarda saklanmıştır.)
- 1 adet Fortepan 100 30,5 metrelik siyah-beyaz film makarası (bir makaradan yaklaşık 20 kartuş film çıkar. Ancak son kullanma tarihi geçmiş.)
- 10 adet Fortepan 100 siyah-beyaz film (son kullanma tarihi geçmiş)
- 1 adet Fortepan 200 siyah-beyaz film (son kullanma tarihi bu ay sona eriyor.)
- 1 adet film geliştirme tankı (az kullanılmış, yeni sayılır.)
Hala karanlık odaları sevenler varsa bana ulaşmanız yeterlidir.