Site Çok Yavas

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DoganUygun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,252

Etiketler
Ynt: Site Çok Yavas

Hergün saat 24 de kasare kendini. sonra yavaş yavaş hızlanır. ben artık sitem dahi etmiyorum. alıştım. bir kaç defa moderatore yazdık. değişen bişey olmadı

İnsanı bazen göbeğinden çatlatacak kadar yavaş hem de.

(Bahçesell ve Ağaçlar ve Turkey forum gibi üye olduğum forumlar, en hızlısı diyebilirim. O sitelerin yapıları ile burasının yapısı farklı gibi geliyor bana. Vardır bir sebebi ama internetin nerede ise en yavaş sitesi oscar'ını alırız bu gidişle).

Ben de bir iki defa yazdım yönetime ama ilgilenen olmadı. Yavaşlık sinir bozucu muadil bir site oluşturulsa bir çok üyenin kayacağına eminim.
(Sorun da belli, css ve js dosyalarının sıkıştırılması gerekiyor.)

gezenbilir.jpg

bende sorun benim internette sanıyordum,,deli ediyor bazen sayfa beklerken diğer eklentiden gazete okuyorum :smiley:

hosting çok yavaş abi. yoruyor insanı. ve birde böyle forum dizaynı kaldımı. ben gelellikle sitelere pek takılmam. siteyi yeni buldum. çok güzel bilgiler var. ama dizayn ve surat berbat. scripti şöyle bir yenilesez.

Bende bir fikir sunmak isterim
sitede o kadar çok gereksiz açılmış konular varki onlar bile temizlense bir nebze olsun faydası olur

Şimdi de cevap sayfasında nedense ikonlar, smileyler kaldırılmış, cevap penceresi gereksiz genişletilip sosyal linklerin yerleri sanki keyfi değiştirilmiş. :(
Cevap yazmak bir dert !
Pek profesyonelce değil açıkçası !

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR