KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bahar geldi, çadırlar fora... son zamanlarda öne çıkan şişme çadırlar arasında, internette böyle bir örneğe rastladım.. denge ve dayanıklılık açısından daha iyisini görmedim..
Gündüz gece sıcaklık farkından dolayı, sabaha karşı biraz inmiş gibi olabilir.
Aynı sorunu şişme yatakta yaşamıştık. Ayrıca delinme patlama ihtimalinden dolayı pek tercih etmeyebilirim.
kamp deyince anladığım çadır.. şimdiki çadırım 1.4 x 2.1 lik kamp rite ctc double ! şişme çadır tecrübesi bende de yok.. bu facet çadırın videolarını resimlerini inceliyorum, sabitleme ipi, çıtası yok ama oldukça dayanıklı ve dengeli görüntüsü var. hem de onca yüksekliğine karşın ! şu kamp mevzusunda, bi ürünü Güney Afrikalı ve Avustraylalı dayılar kullanıyosa, tamamdır..
Gündüz gece sıcaklık farkından dolayı, sabaha karşı biraz inmiş gibi olabilir.
Aynı sorunu şişme yatakta yaşamıştık. Ayrıca delinme patlama ihtimalinden dolayı pek tercih etmeyebilirim.
Bu yaz dechatlondan aldığımız şişme çadırı 20 gün kullandık en ufak bir inme olmadı. Biz çok memnunuz çok kullanışlı ve pratik. Sadece aynı ebatta diğer çadırlara göre kapalı hali biraz büyük kalıyor.
öte yandan ! bu çadır cok ağır da olabilir.. incelemelerimde 4x4 m. ölçüsünün kaç kilo olduğunu göremedim bi türlü.. ama 60 kilodan bile fazla olabilir gibi geldi bana..
Bu yaz dechatlondan aldığımız şişme çadırı 20 gün kullandık en ufak bir inme olmadı. Biz çok memnunuz çok kullanışlı ve pratik. Sadece aynı ebatta diğer çadırlara göre kapalı hali biraz büyük kalıyor.