Sırt Çantası Tavsiye...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kavil194 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,849

Kavil194

Ana Kamp
Yer
Eskişehir
kampçılık için birde çanta gerekicek. malzemeleri toplayınca gördümki baya birşey var. mat+çadır+tulum+ilkyardım çantası fln. okul çantama koymaya kalkınca kıyafet yada diğer şeyler için en ufak bi yer kalmadı. sadece çorap koyacak yer var. internette biraz araştırdım. şunları buldum. iyi mi kötümü bilmiyorum ama önerebileceğiniz max 120 tl lik çanta varmı? (kullanım amacım 2-3 günlük kamplar olucak...)
şu çantaları buldum. yorumlarınız??
http://www.hepsiburada.com/campingaz-60-litre-hafif-ve-ekstra-saglam-dagcilik-ve-trekking-sirt-cantasi/ProductDetails.aspx?productId=sporbtcg060&categoryId=1300934
http://www.hepsiburada.com/outdoors-alpine-pro-60-sirt-cantasi-60-litre/ProductDetails.aspx?productId=sporbhoap60&categoryId=1300934
http://www.hepsiburada.com/campingaz-70-litre-hafif-ve-ekstra-saglam-dagcilik-ve-trekking-sirt-cantasi/ProductDetails.aspx?productId=sporbtcg070&categoryId=1300934
http://www.hepsiburada.com/and-42011-55-10-ltsirt-cantasi/ProductDetails.aspx?productId=sporand42011&categoryId=1300934

diğer konumun linki....
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55597.new#new

Etiketler
Ynt: Sırt Çantası Tavsiye...

Merhaba

Bende kampçılıkla uğraşıyorum gösterdiğiniz çantalar hacim olarak 2 - 3 günlük kamplar için ideal fakat pek kullanışlı olmayacaklarını düşünüyorum. Ben de ilk çantamı uygun olsun fazla para harcamayayım diye ucuza almıştım ama uzun yürüyüşlerde canıma okudu. Eğer imkanınız varsa biraz paraya kıyıp daha konforlu, vücuda daha iyi uyum sağlayabilen kaliteli bir çanta almanızı öneririm. Hem daha az yorar hem de sağlık açısından daha faydalı olacaktır.

Çantanıza ne kadar para verirseniz verin. Beliniz den daha değerli değildir. Bu yüzden bu alanda isim yapmış markalardan şaşmayın.

Piyasada kamp için çok ucuz malzemelr satılıyor. Ama düşünsenize şehirden km lerce uzakta o ucuz malzemenin bozulduğunu?? Ne kamp zevki kalır ne de başka bir şey.

meseregan' Alıntı:
Çantanıza ne kadar para verirseniz verin. Beliniz den daha değerli değildir. Bu yüzden bu alanda isim yapmış markalardan şaşmayın.

Piyasada kamp için çok ucuz malzemelr satılıyor. Ama düşünsenize şehirden km lerce uzakta o ucuz malzemenin bozulduğunu?? Ne kamp zevki kalır ne de başka bir şey.
teşekkürler. bu konuda bilgim olmadığı için iyi markalarıda bilmiyorum. dediğinizde sonuna kadar haklısınız ama şimdi 500 tl+ çıkarıpta bir çantaya vericek bütçeye sahib değilim. max 120 tl verebilirim. ve internettende ancak bunları bulabildim.. sizin öneriniz nedir? para biriktirip daha iyi bir çanta almak mı yoksa bu ilk-orta seviye çantaları almak mı?

Merhaba, ben kendi adıma Başta OAKLEY, DEUTER den şaşmam. Ama seninde değin gibi. İlk etapta bütçeni zorlamanda kampın keyfini kaçırabilir. :smiley::smiley:
Gönderdiğin linklere baktım. ve "Outdoors Alpine PRO 60 Sırt Çantası 60 Litre " http://www.hepsiburada.com/outdoors-alpine-pro-60-sirt-cantasi-60-litre/ProductDetails.aspx?productId=sporbhoap60&categoryId=1300934 " bu çantanın özellikleri baya iyiymiş. Özellikle s biçimli omuz askıları çok biyik hareket kolaylığı sağlıyor. Artı yazdığına göre ter emici bir yüzey var bunların hepsi artıları. Ama dediğim gibi bu markaları bilmiyorum. Sen kararını vermeden önce yinede bu markaları bilen birileri olup olmadığına bir bak. Yada çantayı görerek al derim sana

İyi günler. İyi kamplar. :smiley:

Albatrosses' Alıntı:
alpine pro 60 modelini hepsiburadaya sipariş verdim 72tl.

Linkteki yorumları okudunuz mu?

http://www.hepsiburada.com/outdoors-alpine-pro-60-sirt-cantasi-60-litre/ProductDetails.aspx?productId=sporbhoap60&categoryId=1300934

Linkteki yorumları okudunuz mu?

çaylak evet okudum genel olarak memnunlar biraz dayanıksızmış sadece. ama ben zaten yeni başlayacağım ve uzun yıllar kullanacağım bir ürün değil beni bir süre idare etse yeter sonra daha profesyonel bir çanta almayı düşünüyorum ama şu an için 300 400 lira vermem mümkün değildi zaten.

bende Outdoors Alpine PRO 60 almıştım 4 gündür bekliyorum hala kargoya verilcek :S

musaburak123 bu benim hepsiburadadan ilk alışverişim ve bir deniyeyim dedim daha önce idefixe,kitapyurdu,mydukkan,dore müzik gibi birçok siteden sipariş verdim hep sorunsuz bir şekilde ödemeyi yaptığım gibi ürünümü kargoya verdiler ve ertesi gün ürün elime ulaştı fakat hepsiburada böyle bekletme yaparsa bir daha alışveriş yapmam bende.

edit;bu arada hangi rengini sipariş ettiniz mavi-siyah mı? siyah gri mi? bana siyah gri biraz kalitesiz göründü o yüzden mavi siyahı sipariş ettim :smiley:

musaburak123 acaba ürününüz kargoya verildi mi? verildiyse kaç günde verildi? bende dört gündür bekliyorum hala üretici firmadan bekliyorlar herhalde bir ay sonra yollarlar :mad:

malesef hala beklemekteyim... ve bideha hepsiburadadan alışveriş yapmicam asla :S gg hemen getiriodu... ewt bende mavi siyah aldım

Sayın kavil194,

Hatırı sayılır bir zamandır dağcılık, kampçılık, kaya tırmanışı vb. ile uğraşıyorum. Malzeme en önem verdiğim konudur ve malzemeye verdiğim paraya hiçbir zaman acımadım tabii ki karşılığını da gördüm. Beni rahatsız eden malzemeyi de elimden çıkarmaktan çekinmedim.

Bu zamana kadar kazandığım tecrübelere dayanarak rahatlıkla söyleyebilirim ki çanta, bot gibi hayati malzemeler -hele ki doğaya çıkacaksanız- asla ve asla denemeden alınmamalıdır. Albenisi olmayan bir çanta çok rahat ve vücudunuza tam uyarken harika görünen ve sizi renkleriyle, görüntüsüyle etkileyen bir çanta size ızdıraptan başka birşey vermeyecektir. Bu işe yeni başlayacağınızı göz önüne alırsak malzeme 2 kat daha önemli hale gelmektedir. Sizi yapmak istediğiniz işten bile soğutabilir.

Nacizane tavsiyemdir.

Güncel Özak' Alıntı:
Sayın kavil194,

Hatırı sayılır bir zamandır dağcılık, kampçılık, kaya tırmanışı vb. ile uğraşıyorum. Malzeme en önem verdiğim konudur ve malzemeye verdiğim paraya hiçbir zaman acımadım tabii ki karşılığını da gördüm. Beni rahatsız eden malzemeyi de elimden çıkarmaktan çekinmedim.

Bu zamana kadar kazandığım tecrübelere dayanarak rahatlıkla söyleyebilirim ki çanta, bot gibi hayati malzemeler -hele ki doğaya çıkacaksanız- asla ve asla denemeden alınmamalıdır. Albenisi olmayan bir çanta çok rahat ve vücudunuza tam uyarken harika görünen ve sizi renkleriyle, görüntüsüyle etkileyen bir çanta size ızdıraptan başka birşey vermeyecektir. Bu işe yeni başlayacağınızı göz önüne alırsak malzeme 2 kat daha önemli hale gelmektedir. Sizi yapmak istediğiniz işten bile soğutabilir.

Nacizane tavsiyemdir.
+1
aynen katılıyorum görüntüsü değil kullanışı önemli

musaburak123' Alıntı:
malesef hala beklemekteyim... ve bideha hepsiburadadan alışveriş yapmicam asla :S gg hemen getiriodu... ewt bende mavi siyah aldım

dün okkalı bir mesaj attım bugün baktım paketleme işlemine alınmış.eğer kargolama işleminide uzatırlarsa bu sefer telefonla arıyacağım demekki bundan anlıyorlar.

ama bir daha asla hepsiburadayı kullanmayacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR