Bu hafta sonu denizi bir kenara bırakıp ait olduğu yere yani ormanlarda gezmeye karar veren arkadaşlar cuma akşamı buluşup pazar akşamına kadar gezdiler
1- Mustafa Kemik (MK51) = Jeep Cherokee XJ
2- Arda Gürayman (ardag) = Jeep CJ 5
3- Yüksel Uysal (yuysal) = Willys
4- Uğur Kalaycı (Jeep34) = Jeep Grand Cherokee WK
5- Adem Ulukuş (clandraz) = Jeep Grand Cherokee ZJ
6- Musa Arıkan (Musa zj 5.2) = Jeep Grand Cherokee ZJ
------------------------------------------------------
Cuma akşamı Akçakese deniz sahilinde kamp yapıldı, cumartesi Yazımanayır köyünün altında ki dere yatağında (Hacıllı'nın devamı) yağmur kampı yapıldı..
Cumartesi günü Arda' nın CJ-5 inin direksiyon pompasının kayışının çıkmasının dışında bir sorunla karşılaşılmadı.
Orman kuru olduğu için tabiiki çamur hayaldi Dere geçişleri ve o bölgeye mahsus mıuhteşem doğa bizi gene büyüledi.. Yüksel ve Arda Cj lerini deneme fırsatı buldular. Eksiklerini ve yapılması gerekenleri belirlemek adına iyi bir deneyim oldu. Benim Cj nin modifikasyonu bitmediği için Cherokee ile eşlik ettim
Şimdi gelsin resimler... ve anlatımlar..
1- Mustafa Kemik (MK51) = Jeep Cherokee XJ
2- Arda Gürayman (ardag) = Jeep CJ 5
3- Yüksel Uysal (yuysal) = Willys
4- Uğur Kalaycı (Jeep34) = Jeep Grand Cherokee WK
5- Adem Ulukuş (clandraz) = Jeep Grand Cherokee ZJ
6- Musa Arıkan (Musa zj 5.2) = Jeep Grand Cherokee ZJ
------------------------------------------------------
Cuma akşamı Akçakese deniz sahilinde kamp yapıldı, cumartesi Yazımanayır köyünün altında ki dere yatağında (Hacıllı'nın devamı) yağmur kampı yapıldı..
Cumartesi günü Arda' nın CJ-5 inin direksiyon pompasının kayışının çıkmasının dışında bir sorunla karşılaşılmadı.
Orman kuru olduğu için tabiiki çamur hayaldi Dere geçişleri ve o bölgeye mahsus mıuhteşem doğa bizi gene büyüledi.. Yüksel ve Arda Cj lerini deneme fırsatı buldular. Eksiklerini ve yapılması gerekenleri belirlemek adına iyi bir deneyim oldu. Benim Cj nin modifikasyonu bitmediği için Cherokee ile eşlik ettim
Şimdi gelsin resimler... ve anlatımlar..