Şile Off-Road Gezisi (16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ömrümü7ler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,675
Ynt: Şile Off-Road Gezisi (16 Ağustos 2009)

Gezi çok güzeldi çok eğlendim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar.eee hani videolar :smiley:

Etiketler

Yavuz abi benim hiç pervane kalmadı plastikti. bugün demir yaptırdım radyatör delik pervanede olmayınca yapacak bişey kalmamıştı. aracımı çektirmek zorunda kaldım. buda bir tecrübe oldu benim için suyla şaka olmazmış. :D
yeğenin kafası dışarıdaydı derinliğemi ne bakıyodu ıslansın diye gazladım ama olmadı :D :D :D

Sabah 9 da mola gözleme evinde kahvaltımızı yaptıktan saonra 10 : 30 sıraları yola çıktık..Şiledeki yarış etabına girdik ama dözer düzenleme yaptığı için etapta zorlanmadık..

Yol üstünde gözümüze kestirdiğimiz etaplarda araçları denedik...

Çamur bulamadık bizde jeep gezisindeki ağva tarafndaki etaplarda derelerde oynadık..Serinledik..Araçları yıkadık.. :D Suda keyf yaptık...Hem bizler hemde jeepleri serinlettik.. :D

Bu arada güven abi,hüseyin abi,yusuf abi ve yaman jeep yunus gelemediler.. ;)

Fotoğrafları çeken sina ve esra ablaya teşekkürediyorum çok güzel kareler çıkmış pilotlar biz olunca fotoğraf çekimine fırsat kalmıyor...

Yaz ayının en serinletici gezisi oldu...

Deniz faslına gelince vakit kalmadığı için kumsala giremedik... :smiley:

Hürol abi ve korayın suzikileri çok iyi performan gösterdiler...

Sadece yükseltme vardı araçlarında... ;)

Mustafa abiyede tekrar geçmişolsun su geçişinde sanırım hızdan dolayı pervaneyi kırıp radyötörü delindi...Önemli bir masraf yoktur umarım.. ;)

:D

019.jpg

001.jpg

006.jpg

012.jpg

013.jpg

Hasan kardeşim teşekkür ederim
aracım yapıldı. ama ben hala gidip alamadım. pazartesi yoğun oluyo benim işler kaçamıyorum bir türlü işyerinden.

ömrümü7ler' Alıntı:
Yavuz abi benim hiç pervane kalmadı plastikti. bugün demir yaptırdım radyatör delik pervanede olmayınca yapacak bişey kalmamıştı. aracımı çektirmek zorunda kaldım. buda bir tecrübe oldu benim için suyla şaka olmazmış. :D
yeğenin kafası dışarıdaydı derinliğemi ne bakıyodu ıslansın diye gazladım ama olmadı :D :D :D

aranmışsın abi sen ;D ;D ;D

Şaka biryana tekrar geçmiş olsun her küçük tecrübe insana yeni şeyler öğretiyor, buda çok güzel birşey aslında.

Gezi çok güzel di emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İçimizdeki off-road sevdasını ateşe verdiniz ve biz de bundan sonra ki her etkinliğe katılmaya çalışacağız.

sinaa' Alıntı:
mustafa abi tesekkurler fotograflari buraya aktardigin icin :smiley:

butun fotograflar icin asagidaki linklere girebilirsiniz, facebook'a uye olmaniz gerekmiyor fotolari gormek icin..

http://www.facebook.com/album.php?aid=144951&id=502745080&l=d1a32a0d02

http://www.facebook.com/album.php?aid=144955&id=502745080&l=c8f6a96c63

http://www.facebook.com/album.php?aid=144958&id=502745080&l=a2c61db7cb

rica ederim Sinacım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR