Şile Kömürlükten, Gebze Mudarlıya(11 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KEMALS42 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,395

KEMALS42

DENİZ,DOĞA,TABİAT ve SEVGİ İÇİN VAROLMAK GÜZEL..
Yer
İSTANBUL
11.04.2009 sabahı Burak Ayvaz arkadaşımız ile şile yolu gözlemecilerde buluşup,yapılan kahvaltı sonrasında kömürlükten girip,mudarlıdan çıkılan biraz light bir offroad turu yapıldı.işin en güzel tarafı mangal başı yemek sefasıydı.[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Etiketler
Ynt: Şile Kömürlükten, Gebze Mudarlıya(11 Nisan 2009)

dakika 1 gol 1 :smiley: ilk batan ve kalan bendim. ama ön kilitlerin azizliğine uğramışım.Maalesef 2 çeker girmişim ve arkadaşlar önler dönmüyor,kilitli değil deyinceye kadar uyanamadım :smiley: canımız sağolsun dedik.[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

asıl resimler Burak ta...

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Ha unutmadan.. önce Burak beni çeksede,sonrasında biz onu çekip aldık,ama resimlemeyi unutmuşuz,dalgınlık olsa gerek, :smiley:

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

kemal abi sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum bu güzel gün içinde ayrıca ikinize de çok teşekkür ederim

hava güneşli olduğundan toprak kurumuş , arakadan gelen biraz toz yutuyor

bu arada kemal abinin ön kilitler devreye girmediği için ben de kendimi kahraman sandım :smiley:

aralarda bir yerlerde kendimize çamur bulup oynadık işte ben tam bu sıralarda oturmuş olmam gerekiyor , kemal abinin beni kurtardığı yer buralarda bir yer.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,443
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
davidwalk

Çevrimiçi üyeler

Geri