kız babası Kamp III Mesajlar 548 Tepkime Puanı 39 Yer istanbul 9 Eki 2018 #1 Aç kalma korkusu ile pişirmeye başladıgımız tavugumuz nar gibi kızardı pişirme süresi 50 dakika
Sami Demirpaz Kamp II Mesajlar 220 Tepkime Puanı 115 Yer Istanbul 9 Eki 2018 #3 Maşallah güzel olmuş, sizin teneke camlı imiş yanıp yanmadığı kolay gözlemlenebilir.
Behzat Ç. Kamp I Mesajlar 197 Tepkime Puanı 32 Yer istanbul Web www.gezenbilir Telsiz Çağrı Kodu v 9 Eki 2018 #4 inşallah yardımcı olmuşumdur. Video: https://www.youtube.com/watch?v=rwmpSt1eCx4
Abugraok Ana Kamp Mesajlar 50 Tepkime Puanı 29 Yer İstanbul 11 Eki 2018 #5 Afiyet olsun, gerçekten iştah açıcı. Kaç kişiydiniz kampta? İki kişi gördüm, biraz fazla gelmedi mi o tavuk
Afiyet olsun, gerçekten iştah açıcı. Kaç kişiydiniz kampta? İki kişi gördüm, biraz fazla gelmedi mi o tavuk
kız babası Kamp III Mesajlar 548 Tepkime Puanı 39 Yer istanbul 11 Eki 2018 #6 Abugraok' Alıntı: Afiyet olsun, gerçekten iştah açıcı. Kaç kişiydiniz kampta? İki kişi gördüm, biraz fazla gelmedi mi o tavuk [/QUOT Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kampta 3 kişiydik kalan tavugu çakallar ile paylaştık ziyan olmadı
Abugraok' Alıntı: Afiyet olsun, gerçekten iştah açıcı. Kaç kişiydiniz kampta? İki kişi gördüm, biraz fazla gelmedi mi o tavuk [/QUOT Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kampta 3 kişiydik kalan tavugu çakallar ile paylaştık ziyan olmadı