Sigorta Sorunu – Cimer Başvuru Dosyası

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Akdeniz45 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,956


Teşekkürler bu haber harika oldu...
Peki...Yeni karavan yaptıranlar yada alacaklar bu kademelerden yararlanabilecekmi 4,5,6,7 demişsiniz.
Ben şimdi yenı bır karavan alacağım ve mevcutttakı arabamda 7 kademe ıdırımım var ındırım bızım ıcınde uygulanacakmıdır


tesekkurler
 


Özel Tanımlı araç ile Hususi Oto Farklı araç sınıfları olduğu için geçiş olmaz. Ancak 4. Kademeden başlarsınız ki şu anda o a çok cazip fiyat ile düzenlenmekte.
Aracınızın tescili tamamlandığında ruhsat bilgisini bizimle paylaşırsınız size teklif dönüşü sağlarız.
0532 363 64 23 şahsi numaram
 

Cem Bey, mutabakat sağlamışsınız , karavan trafik sigortasında bu kampanya nasıl devam eder? ANKaravan ismini bile muhtemelen siz önerdiniz

Erhan bey o kadar uzun boylu değil! bunu bulan arkadaşım güzel bir tanımlama yakalamış. Ben sadece Karavanların Özel Tanımlı Araç sınıfında bulunmalarında ki talihsizliği sanırım doğru ifade edebildim. Yetkililer tavan tarifeden indirim yapmayı tercih edebildiler. Bu bir risk yönetim konusudur. Dolayısı ile Ankara Sigorta yetkililerini tebrik ediyorum çünkü doğru bir iş çıkardılar.

Nasıl devam edeceği konusu da tamamen şirket yönetiminin tasarrufudur. sonucunu süreç gösterecektir.
 

 

Demekki sizin mutabakatınız değilmiş Cem Bey.. marketing yapmaya gerek yok. ANKaravan trafik sigortası, herhangi bir acente münhasırlığı değil. Ankara sigorta Web sayfasından size en yakın Ankara sigorta acentesinden bu poliçeyi satın alabilirsiniz. Tekrar karavan camiasına hayırlı olsun......
 






Öncelikle grup üyelerine selamlarımı iletmek isterim.

Erhan bey, ben size vermiş olduğum cevaplarda Münhasır Acente olduğumdan bahsetmedim zaten. Benim mutabakatım olup olmadığı kanaatini nereden çıkardığınızı anlamış değilim. En son Aralık 2019 da gerçekleştirmiş olduğumuz hazirun da şirket yöneticileri ile Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu Başkanı Leyla hanımında hazır bulunduğu toplantıda ben bulunuyordum, bahsettiğim mutabakatta burada sağlandı. Hatırladığım kadarı ile siz o toplantıda bulunmuyor dunuz!

Ben sizi tanımam sanırım sizde beni, kısaca bahsedecek olursam yaklaşık 13 yıldır bu grupta yer alıyorum ve 24 yıldır Sigorta Acentesiyim bugüne kadar yapmadığım bir marketing konusunu neden şimdi yapayım. Keza geçmişte Quick Sigorta farklı bir uygulama yapmıştı. Ama ona bir katkım olmadı. Tarafımdan yapılmış bir Marketing te olmadı.

Ben Sigorta Şirketinde karar merci olmadığım için karara etki edebilmek adına naçizane bilgi birikimim ile karar vermelerine ve fikirlerine katkı sağladım. Bunun için bilgi birikimime değer verip benden görüş aldıkları içinde şirket yetkililerine müteşekkir olduğumu tekrar dile getiriyorum.

Sizin ne maksat ile bana bu şekilde soru sorduğunuzu da anlamış değilim. 24 yıllık sigorta acentesiyim ve mesleğim ile ilgili örgütlerde görev almaktayım. Görevlerimin arasında sigortacılığın Türkiye'de hak ettiği noktalara getirilerek meslektaşlarıma ve kamuoyuna gerekli faydanın sağlanması bulunmaktadır. Sektöre katkı sağlama adına uzunca bir zamandır yanlış olduğunu düşündüğüm bir hususta müdahil olmak istedim ve sonuca Ankara Sigorta şirketinin yönetiminin kararı ile varıldı. "ANKaravan" Marketing anlamında bir isim üretimi olup tamamen Ankara Sigortaya ait bir çalışmadır.

Trafik sigortalarındaki Tavan tarife uygulaması şirketlere sıfır ile tavan arasında aktüeryal olarak yapacakları hesaplama sonrasında fiyat oluşturma özgürlüğü veriyor. Bana göre, Şimdiye kadar anlamsız yere tavandan uygulanan bir fiyatın indirimle verilebileceği fikrinin kabul edilmiş olması bir kazanımdır. Umarım, diğer şirketlerde bu konuda bakış açılarını değiştirerek halen uygulanan anlamsız fiyatların seviyelerini makul miktarlara getirirler.

İki seneyi aşkın bir zamandır yine karavanlar ile ilgili Kasko Poliçesi konusunda da bir çok şirketin kapısını çaldım ama henüz bu konuda olması gerektiğini düşündüğüm şekilde bir çalışma yapılmadı. Hali hazırda piyasada bulunan karavanlar için hazırlanan kasko poliçeleri çok tatminkar poliçeler olmadığı gibi birde yüksek fiyat ile karavan sahiplerine sunulmaktadır.

Bu kadar uzun yazarak grup üyelerine rahatsızlık verdiysem affınıza sığınırım.

Saygılarımla,

İ. Cem Cihan
Kutay Sigorta aracılık Hizmetleri.
 

Nedense bazı insanlar her güzel hizmetin altında bir bit yeniği bir menfaat ilişkisi arıyor.Fazla takılmamak lazım.Ben şahsım adına korsan karavan sahibi olmama rağmen, hizmetiniz için teşekkür etmek isterim.
 




Ben en hesaplı primleri hep Giresun'daki Kamil Bayram Sigorta'dan aldım. Neresi ucuzsa bulup çıkarıyor. Bilgileri internette var.
 

SON KONULAR - FORUM