Tanıyanlar söylüyor zaten "hiç sigara içmediki kimdemiş yeni bıraktı diye"
Devam edin arkadaşım göreceksiniz ne değişiklikler olacak yaşamınızda siz bile inanamayacaksınız.
Sigarasız günlerde, sağlıkla kalın.
Arkadaşlar ne önemli olan kısmı gerçekleştirmişsiniz bu da sigarayı bırakma kararı... evet biraz zorlanacaksıznız ama başaracaksınız benim 7 ay oldu en fazla 10 gün dayanmışlığım vardı ve artık hiç düşünmüyorum.. zaten belli bir süreden sonra tiskinti gelmeye başlıyor..
Ya hergün akşam sabah içmeyecem diyorum hergün sabah kahvaltıyı yapınca dayanamıyorum. Bunun bi formulü yokmu bıraktıracak. Listede 45 numaraya yerleşmeyi çok istiyorum valla.
Benim arkadaşlarım sözlerine ve verdikleri karalara sadık olurlar, söz ve karar verdikleri vakit asla vazgeçmezler.
Hadi bakalım SİGARAYI BIRAKTIM, veya ŞİMDİ BIRAKIYORUM deyin, göreceksiniz nasıl bırakılıyor hiç zor değil.
Günde 3 paket içerdim "bıraktım" dedim ve olay bitti, her şeyin tadı lezzeti değişti, rakının tadı bile daha güzel oldu.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Ya hergün akşam sabah içmeyecem diyorum hergün sabah kahvaltıyı yapınca dayanamıyorum. Bunun bi formulü yokmu bıraktıracak. Listede 45 numaraya yerleşmeyi çok istiyorum valla.
Valla Sabah içmeyecem didim öğleye kadar içmedim 2 kişiyi patakladım 3 kişi ile telefonda kavga ettim öğlen dayanamadım
Heralde dediniz gibi hem kahvaltı yapmıycam hemde gündüz bırakacam