Shantigo Motokaravan İle Riva Adria Karavan Kampı Deneyimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gezenbilir Pusula Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,066

Gezenbilir’de böyle bir proje çok faydalı ve sevindirici. Baṣarılar dilerim.

Bu tür tanıtımlar sadece karavancılar için değil, belediyeler icinde önemli bir bilgi olabilir.

Biliyor olabilirsiniz. Almanya'da karavan parkların tanıtımını profesyonel olarak yapanlar var.

Bunlardan birisi Womokclick.

Aṣağıdaki videoda böyle bir tanıtım.

Almanya’da termaller ve büyük yüzme havuzları karavancıların doğal müṣterileri olduğunu farkettiler. Böyle yerlerde karavan parklar süratle çoğalıyor. Termale ve yüzme havuzuna giriṣler karavancılar için genellikle indirimli.

Video da bir termaldeki karavan park tanıtılıyor..

Almanca bilmeyen okuyuculara kısa bir açıklama. Womoclick tanıtımlarında ṣehri, daha doğrusu çevrede karavancıları ilgilendierecek ne varsa anlatıyorlar.

Video-Vorstellung

Hüseyin hocam, bu başlık benim kafamda şöyle bir soru işareti oluşturdu. Bildiğim kadarıyla siz moderatörsünüz bu forumda. Bu gelişmeyle ilgili ilk kez haberiniz oldu. Bu konu belki geçmişte işlenmiştir, ben bulamadım:

Gezenbilir dediğimiz zaman nasıl bir organizasyon anlıyoruz?

Facebook grubu olarak ve başka dijital platformlarda gezenbilir ismiyle kanallar var ama ben onları hep bu ana forumun alt dalları gibi düşünüyordum.

UKKF gibi resmi bir dernek mi Gezenbilir mesela? Yoksa birkaç tane gönüllünün oluşturup zamanla katılımın çoğaldığı kolektif bir forum platformundan mı ibaret? Yani bu başlıktaki gibi reklam vb kararları alan bir yönetim kurulu var mı? Organizasyon şeması var mı?

Soru iṣareti konusunda haklısınız. Benim kafamda hergün, bazı günler birden fazla soru iṣareti oluṣtuğu için alıṣtım. Soru iṣaretlerinin sebepleri de çoğunlukla forum deneyimi olmayan yeni üyeler ve reklam yapmak için foruma girenler.

Cevap bulamadığım soru iṣaretleri olunca admine soruyorum. Bu baṣlıkta da öyle oldu.

Yukarda „Forum“ yazan yere tıkladığımızda açılan sayfada Gezenbilir hakkında herṣey var.

Bildiğiniz gibi forum çok sayıda konuyu kapsıyor. Benden baṣka da moderatörler var. Karavan Dünyası dıṣındaki konularla ben pek ilgilenemiyorum.

Yurt dıṣında olduğum ve forumada sonradan geldiğim için Gezenbilir Derneğı gibi bazı konularda bilgim sınırlı.

Detaylı cevap için onuyu Admine ileteceğim.

Selamlar, saygılar iyi akṣamlar.

Çok teşekkürler bu bilgi için, detaylıca inceleyeceğim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Çok teşekkürler bu bilgi için, detaylıca inceleyeceğim.

Tanıtımlarınızı hazırlarken Almanya’da ne çeṣit karavan Park (Stellplatz) ve karavan park rehberleri (Stellplatzführer) olduğunu bilmekte fayda olabilir.

Karavan park yapılabilecek aynı yerler Türkiye’de de var. Özellike ṣehirlere göç nedeniyle boṣalan köylerde kalanlar için karavan parklar önemli bir gelir kaynağı olabilir.

Der Winzeratlas 2023 - Stellplätze bei Weingütern, 22,90 €

Merhaba. Kiralama ve kamp yeri hizmeti için ödenen tutarları da tarih vererek yazabilir misiniz?

Merhaba. Kiralama ve kamp yeri hizmeti için ödenen tutarları da tarih vererek yazabilir misiniz?

Bizde arac fiyatları, dolayısıyla yatırım maliyeti çok fazla olduğuna göre 120 Euro dan fazla olacaktır günlüğü. Ama bu aracı kiralayanın da Riva kampına gitmesine gerek yok bence, evde rahat rahat uyumak daha akıllıca. Başka yerlere gidilmeli bu araçla, Karadeniz turu , Kapodakya gibi.

Son düzenleme: