Ynt: Servisler ve Ekspertiz
merhabalar.bugün ikinci el bir crdi getz i ,yetkili bir serviste kazası veya boyası varmı diye expertiz raporu istedik.ustamız geldi baktı gördü ,gitti.......
biz aracın başında bekledik bekledik... neyi bekliyorsak.ne oldu şimdi diye sorduğumda aracınız orjinaldir.dediler.biz sorduk ya cevap verdiler.sormasak bizi unutmuşlar.öyle dediler.oldumu şimdi.emeklerinin karşılığında ciddi ciddi beyler 100 tl istediler.verdik.gel bakalım arkadaşım buraya .sen ne gördün anlat bakayım dedim.çok bilmiş işini kendinden emin bir şekilde yapmış olan bey,birazda ukala bir tavırla DAHA NELER İSTİYORSUNUZ Kİ diye cevabını yapıştırdı.benim servise getirmeden önce tespit ettiğim dört parça boyayı ne derece işlemlerden geçtiğini öğrenmek istedim fakat servis elemanları bırakın hasar durumunu bildirmeyi,bana aracın 4 parçanın boyalı olduğunu bile söylemediler.nedenini sorduğumdaada boyalı parçalar istanbul gibi yerlerde orjinalden sayılırmış.varmı ,olurmu böyle bir açıklama şekli
servislerede güven kalmamış.benim anladığım güvence ve bilgi konusunda servislerde otorite olmaktan çıkmıştır.bilginize.