Ynt: Servis Hatası
Doğal..
Bende çoğu zaman incelemiyorum derdin sahibini. Kim bakıyorki...
Yardımsever ve insani bi alışkanlıkla bi sürü parmak vuruyoruz klavyeye.
İyilik yapıp denize atıyoruz.
Olsun gene de....
Eğer konu sahibi, siteye girerse, bi gönül alma yaparsa "şık" olur. Samimiyetine inanınca, canla başla hep beraber, değil mi?
Bu arada "Usta ve Servislerle İlgili Yaşanmış Kötü Tecrübeler" isimli bi konu açmayı planlıyorum. Usta ve servislerin ( mana edilebilir ) isim ile adresleri kullanılmayacak, önemli olan verilecek/alınacak dersler, adam karalama olmayacak......
Üye olarak sitedeki yetkilerim sınırlı olduğu için, yani istediğim gibi kontrol edemeyeceğim "bu konuyu" açmakta kaygılıyım, açmıyorum...... Oysaki bi sürü tecrübem var / çok kişinin vardır.
Ama bence ülkemizde kanayan bi yara bu...
Önemli....
İş tecrübelerimden biliyorum, yetkili servislerde bile birisi arabayı bırakıp gittiğinde o kadar sorumsuzca davranılıyor ki araca, offff......
Çalıştığım bi yerde, müşteri arabası için, ustayla kapıştım bu yüzden, o küfretti, ben tabure fırlattım, o kadar büyüdükü tartışma, arabamadan emanet aldım vurcam diye, yıkamacı çakal kardeş(!) aldı emaneti elimden.... Değmezdi, yanlıştı, ama oldu işte. Ben çok duyarlıyım arkadaş bu işe, malımda kıymetli, emanette...
Eminim herkes aynı fikirdedir. Şüphem Yok!!!