arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 15 Ocak 2010 #15,441 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bu konudaki çabamızı kimse inkar edemez..Büyükelçiyle görüştüm az önce resmi yollarla olmazsa gayri resmi ama mutlaka.. ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bu konudaki çabamızı kimse inkar edemez..Büyükelçiyle görüştüm az önce resmi yollarla olmazsa gayri resmi ama mutlaka.. ;D
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 15 Ocak 2010 #15,442 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) NEHİR' Alıntı: Yoğunluktan yazamadım bi de cevap vermeye lüzum görmedim.. Fatoş bizi İngilizler vizesiz alırlar biliyorsun, onlar çabalasınlar boş yere, ki inanmıyorum çaba sarfettiklerine, üşengeçlikte üzerlerine yok ki kalkıp da pasaport mu hazırlayacaklar .. Genişletmek için tıkla ... Canım, benim pasaportun rengi kırmızı... ;D Bana güvenin siz... ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) NEHİR' Alıntı: Yoğunluktan yazamadım bi de cevap vermeye lüzum görmedim.. Fatoş bizi İngilizler vizesiz alırlar biliyorsun, onlar çabalasınlar boş yere, ki inanmıyorum çaba sarfettiklerine, üşengeçlikte üzerlerine yok ki kalkıp da pasaport mu hazırlayacaklar .. Genişletmek için tıkla ... Canım, benim pasaportun rengi kırmızı... ;D Bana güvenin siz... ;D ;D ;D ;D ;D
skydiver26 Kamp I Mesajlar 172 Tepkime Puanı 0 Yer Bursa 15 Ocak 2010 #15,443 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Malum bugün ayın 15'i ağzımız tatlansın dimi...Buyrun, [attachment=1]
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Malum bugün ayın 15'i ağzımız tatlansın dimi...Buyrun, [attachment=1]
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 15 Ocak 2010 #15,444 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) oooo hem de hakiki tiramisu, teşekkürler Aksu...
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 15 Ocak 2010 #15,445 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) O sana kadarmış..
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 15 Ocak 2010 #15,446 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) arwin' Alıntı: O sana kadarmış.. Genişletmek için tıkla ... yetmez ki o ne olacak bi çürük diş var zaten ona kadar o
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) arwin' Alıntı: O sana kadarmış.. Genişletmek için tıkla ... yetmez ki o ne olacak bi çürük diş var zaten ona kadar o
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 15 Ocak 2010 #15,447 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Çekin o dişi de..
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 15 Ocak 2010 #15,448 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hatırlatmak gibi olmasın ama;... ;D ;D ;D ;D [attachment=1] TİRAMİSU bi daha düşünün isterseniz... ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hatırlatmak gibi olmasın ama;... ;D ;D ;D ;D [attachment=1] TİRAMİSU bi daha düşünün isterseniz... ;D
skydiver26 Kamp I Mesajlar 172 Tepkime Puanı 0 Yer Bursa 15 Ocak 2010 #15,449 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Biz bu ingiliz ekonomisi çökertiriz abi... ;D ;D ;D
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 15 Ocak 2010 #15,450 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ayol bende gram fazlalık varmı )
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 15 Ocak 2010 #15,451 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) pesehodka' Alıntı: ayol bende gram fazlalık varmı ) Genişletmek için tıkla ... Gramlar yetse kaç gram olduğunu söylerdik elbet.. ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) pesehodka' Alıntı: ayol bende gram fazlalık varmı ) Genişletmek için tıkla ... Gramlar yetse kaç gram olduğunu söylerdik elbet.. ;D ;D
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 15 Ocak 2010 #15,452 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ;D ;D ;D ;D ;D ;D
skydiver26 Kamp I Mesajlar 172 Tepkime Puanı 0 Yer Bursa 15 Ocak 2010 #15,453 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) arwin' Alıntı: O sana kadarmış.. Genişletmek için tıkla ... Ben hepsini çıkarırmıyım, bizimkiler duruyor İngiltere yolcularına tadımlıktı bu... ;D ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) arwin' Alıntı: O sana kadarmış.. Genişletmek için tıkla ... Ben hepsini çıkarırmıyım, bizimkiler duruyor İngiltere yolcularına tadımlıktı bu... ;D ;D ;D
N NEHİR Ziyaretçi 15 Ocak 2010 #15,454 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben almayayım bugün 1600 kalorilik diyetime başladım, Allahın izniyle Fatoş oyuna gelme
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben almayayım bugün 1600 kalorilik diyetime başladım, Allahın izniyle Fatoş oyuna gelme
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 15 Ocak 2010 #15,455 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) NEHİR' Alıntı: Ben almayayım bugün 1600 kalorilik diyetime başladım, Allahın izniyle Fatoş oyuna gelme Genişletmek için tıkla ... Pazartesi başlamıyor muydu o diyet..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) NEHİR' Alıntı: Ben almayayım bugün 1600 kalorilik diyetime başladım, Allahın izniyle Fatoş oyuna gelme Genişletmek için tıkla ... Pazartesi başlamıyor muydu o diyet..
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 15 Ocak 2010 #15,456 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) NEHİR' Alıntı: Ben almayayım bugün 1600 kalorilik diyetime başladım, Allahın izniyle Fatoş oyuna gelme Genişletmek için tıkla ... Asiye, ben o 1600 kaloriyi sabah kahvaltısında tamamlamış olabilirm ama ... ;D ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) NEHİR' Alıntı: Ben almayayım bugün 1600 kalorilik diyetime başladım, Allahın izniyle Fatoş oyuna gelme Genişletmek için tıkla ... Asiye, ben o 1600 kaloriyi sabah kahvaltısında tamamlamış olabilirm ama ... ;D ;D ;D