TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 13 Ocak 2010 #15,233 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) skydiver26' Alıntı: Ekinoksun korkusundan sayfaya pek uğramadım demiyorsun yani adaşım... ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Günaydın. Farklı sayfalarda işlerimiz oluyor. Hatalı konu başlıklarını (imla bakımından) düzeltmekle meşgul oluyorum. Tabii arada da işyerinde çalışıyoruz.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) skydiver26' Alıntı: Ekinoksun korkusundan sayfaya pek uğramadım demiyorsun yani adaşım... ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Günaydın. Farklı sayfalarda işlerimiz oluyor. Hatalı konu başlıklarını (imla bakımından) düzeltmekle meşgul oluyorum. Tabii arada da işyerinde çalışıyoruz.
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 13 Ocak 2010 #15,234 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) NEHİR' Alıntı: Ama biz onlara başka ceza verelim bu hafta evde otursunlar, Murat (Tezzmertek) pazar günü evde oturup çeyiz hazırlasın Genişletmek için tıkla ... Çeyiz mi? Ne gerek var çeyize ?? Bakınız ; http://site.mynet.com/simgesitesi/EVim/id1.htm ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) NEHİR' Alıntı: Ama biz onlara başka ceza verelim bu hafta evde otursunlar, Murat (Tezzmertek) pazar günü evde oturup çeyiz hazırlasın Genişletmek için tıkla ... Çeyiz mi? Ne gerek var çeyize ?? Bakınız ; http://site.mynet.com/simgesitesi/EVim/id1.htm ;D
N NEHİR Ziyaretçi 13 Ocak 2010 #15,235 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Daha çok gamsız dağcının evi diyelim ;D
N NEHİR Ziyaretçi 13 Ocak 2010 #15,236 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Asiye Hanım çok güzel fikir aslında ama evdeki ahaliye de yazık yahu. Bunlar iş yapmaktan çok evdekileri delirtirler... ;D ;D ;D Günaydın arwin. Sana ne ceza verelim? ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Bence Arwin mutfakta çalışsın...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Asiye Hanım çok güzel fikir aslında ama evdeki ahaliye de yazık yahu. Bunlar iş yapmaktan çok evdekileri delirtirler... ;D ;D ;D Günaydın arwin. Sana ne ceza verelim? ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Bence Arwin mutfakta çalışsın...
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 13 Ocak 2010 #15,237 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yemek sayfasına bakma fırsatın oldu mu.? Bu arada size iyi günler. Fakültenin diğer bürolarına gidiyorum. İyi Çalışmalar. Öğleden sonra görüşürüz.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yemek sayfasına bakma fırsatın oldu mu.? Bu arada size iyi günler. Fakültenin diğer bürolarına gidiyorum. İyi Çalışmalar. Öğleden sonra görüşürüz.
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 13 Ocak 2010 #15,238 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) [attachment=1]
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 13 Ocak 2010 #15,239 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Arkadaşlar, bu sabah benim eklediğim resimler aslında "gif resimleri" dir ama buraya ekleyince dünden beri resimlerim hareketsiz görünüyor. Siz de benim eklediklerimi hareketsiz mi görüyosunuz yoksa bende mi bir sorun var acaba? ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Arkadaşlar, bu sabah benim eklediğim resimler aslında "gif resimleri" dir ama buraya ekleyince dünden beri resimlerim hareketsiz görünüyor. Siz de benim eklediklerimi hareketsiz mi görüyosunuz yoksa bende mi bir sorun var acaba? ;D
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 13 Ocak 2010 #15,240 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yaw bu çorak topraklara yağmur bile yağmıyor.. Aynı sorun bende de var..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yaw bu çorak topraklara yağmur bile yağmıyor.. Aynı sorun bende de var..
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 13 Ocak 2010 #15,241 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tahmin ettim... Emin olmak istedim... Sayın moderatörüm "TezzMertek" yardım lütfen... ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tahmin ettim... Emin olmak istedim... Sayın moderatörüm "TezzMertek" yardım lütfen... ;D
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 13 Ocak 2010 #15,242 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sedat'a sormalısınız. Benim boyumu aşıyor bu su. ;D
skydiver26 Kamp I Mesajlar 172 Tepkime Puanı 0 Yer Bursa 13 Ocak 2010 #15,243 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tünaydınlar efendim.... İş yoğunluğu nedeniyle ancak kaçamak yaparak girebildim...Sanırım onda da çok uzun kalamayacağım....
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tünaydınlar efendim.... İş yoğunluğu nedeniyle ancak kaçamak yaparak girebildim...Sanırım onda da çok uzun kalamayacağım....
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 13 Ocak 2010 #15,244 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yardıma gelelim mi Aksu? Kolay gelsin...
skydiver26 Kamp I Mesajlar 172 Tepkime Puanı 0 Yer Bursa 13 Ocak 2010 #15,245 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yardıma gerçekten ihtiyacım var işlerim yoğun ayrıca üzerinize afiyet akşam maçım vardı, şimdi her tarafım ağrıyor kımıldayamıyorum bile...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yardıma gerçekten ihtiyacım var işlerim yoğun ayrıca üzerinize afiyet akşam maçım vardı, şimdi her tarafım ağrıyor kımıldayamıyorum bile...
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 13 Ocak 2010 #15,246 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hoşgeldin Güle güle. ;D
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 13 Ocak 2010 #15,247 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) skydiver26' Alıntı: Yardıma gerçekten ihtiyacım var işlerim yoğun ayrıca üzerinize afiyet akşam maçım vardı, şimdi her tarafım ağrıyor kımıldayamıyorum bile... Genişletmek için tıkla ... Epey tembelleşmiştin zaten son zamanlarda, maç iyi olmuş... ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) skydiver26' Alıntı: Yardıma gerçekten ihtiyacım var işlerim yoğun ayrıca üzerinize afiyet akşam maçım vardı, şimdi her tarafım ağrıyor kımıldayamıyorum bile... Genişletmek için tıkla ... Epey tembelleşmiştin zaten son zamanlarda, maç iyi olmuş... ;D
skydiver26 Kamp I Mesajlar 172 Tepkime Puanı 0 Yer Bursa 13 Ocak 2010 #15,248 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Epey tembelleşmiştin zaten son zamanlarda, maç iyi olmuş... ;D Genişletmek için tıkla ... Yav hakikaten ne kadar tembelleşmişim, ama az kaldı bundan sonra aktivite için bol vaktim olacak...Benim için çok güzel günler yakında....
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Epey tembelleşmiştin zaten son zamanlarda, maç iyi olmuş... ;D Genişletmek için tıkla ... Yav hakikaten ne kadar tembelleşmişim, ama az kaldı bundan sonra aktivite için bol vaktim olacak...Benim için çok güzel günler yakında....