ömrümü7ler ...BARATOĞLU... Mesajlar 1,728 Tepkime Puanı 1 Yaş 44 Yer İstanbul 14 May 2009 #9,057 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat abi boşver kampı. yapta öğlen hep beraber yiyelim burda
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat abi boşver kampı. yapta öğlen hep beraber yiyelim burda
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 14 May 2009 #9,058 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat Kızarmış Tavuk yokmu.?
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 14 May 2009 #9,059 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tabii tabii.
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 14 May 2009 #9,060 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kızarmış Tavuk. ;D ;D Süpper ağabey.
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 14 May 2009 #9,061 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Fazla tavuk alma kamp için bence.. Kanatların çıkabilir..
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 14 May 2009 #9,062 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yok çıkmaz. Red Bull da marine ediyorum. Ters etki yaptığı için yani. ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yok çıkmaz. Red Bull da marine ediyorum. Ters etki yaptığı için yani. ;D
loganrory Kamp III Mesajlar 559 Tepkime Puanı 34 Web www.gezginsandalet.com 14 May 2009 #9,063 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hakan.kavakli' Alıntı: Yoktunuz bir süredir..Sıhattesiniz inşallah... Genişletmek için tıkla ... Çok iyiyim şükür sadece birazcık teknolojiden uzak yaşıyorum Sizlerde iyisinizdir umarım.. Herkese sevgiler..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hakan.kavakli' Alıntı: Yoktunuz bir süredir..Sıhattesiniz inşallah... Genişletmek için tıkla ... Çok iyiyim şükür sadece birazcık teknolojiden uzak yaşıyorum Sizlerde iyisinizdir umarım.. Herkese sevgiler..
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 14 May 2009 #9,064 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Fatma , Teknolojiden uzak yaşıyorsan cep telefonunu ne zaman sattın. ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Fatma , Teknolojiden uzak yaşıyorsan cep telefonunu ne zaman sattın. ;D
loganrory Kamp III Mesajlar 559 Tepkime Puanı 34 Web www.gezginsandalet.com 14 May 2009 #9,065 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Birazcık dedim Murat sadece birazcık
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 14 May 2009 #9,066 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tamam. O zaman bataryasını çıkarmalısın. Birazcık işte
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 14 May 2009 #9,067 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Öğlen Neşesi ; Matemetik Profesörü Temel konferansı şu sözlerle bitirdi, "Dünyada üç çeşit insan vardır: 1- sayı saymayı bilenler, 2- sayı saymayı bilmeyenler. Konferansa katıldığınız için hepinize teşekkürler..."
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Öğlen Neşesi ; Matemetik Profesörü Temel konferansı şu sözlerle bitirdi, "Dünyada üç çeşit insan vardır: 1- sayı saymayı bilenler, 2- sayı saymayı bilmeyenler. Konferansa katıldığınız için hepinize teşekkürler..."
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 14 May 2009 #9,068 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Dilbilgisi dersinde ögretmen: "Sarı saçlı kız elleri pencerenin pervazına dayalı halde dışarı baktı ve güldü." cümlesini kim bana kısaltıp söyler?" diye sorunca, Temel;hemen ayaga kalkar ve söyle der: - Orospi
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Dilbilgisi dersinde ögretmen: "Sarı saçlı kız elleri pencerenin pervazına dayalı halde dışarı baktı ve güldü." cümlesini kim bana kısaltıp söyler?" diye sorunca, Temel;hemen ayaga kalkar ve söyle der: - Orospi
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 15 May 2009 #9,069 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkes ben gibi çok yoğun galiba . Selam Arkadaşlar.
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 15 May 2009 #9,070 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Herkes ben gibi çok yoğun galiba . Selam Arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Fatoş naber yaşıyormusun.. Yoksa Patron yeni ihaleler mi aldı...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Herkes ben gibi çok yoğun galiba . Selam Arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Fatoş naber yaşıyormusun.. Yoksa Patron yeni ihaleler mi aldı...
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 15 May 2009 #9,071 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yeni ihale yok şimdilik Hakan Abi . Teftişe az kaldı, ondan dolayı çok yoğunum. Sizler nasılsınız?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yeni ihale yok şimdilik Hakan Abi . Teftişe az kaldı, ondan dolayı çok yoğunum. Sizler nasılsınız?
ualkan Kamp II Mesajlar 219 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 15 May 2009 #9,072 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkes yoğun bugün. Bizde 4 gün tatile çıkıyoruz. Ama havalar çok sıcak oldu. Yürüyemeyeceğiz artıkkk...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkes yoğun bugün. Bizde 4 gün tatile çıkıyoruz. Ama havalar çok sıcak oldu. Yürüyemeyeceğiz artıkkk...