Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 938,760

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ekiNoks' Alıntı:
benim hatırlayabildiğim kadarıyla o yıllarda Başhekim Rauf ÇETİNER di ama çok emin de değilim. O da zaten sonra hastaneden ayrılmış ve Çorlu Belediye Başkanı olmuştu.
Şuan da dr necip erşan başhekim

aslanahmet' Alıntı:
Dr. Necip Erşan'ı tanımıyorum. Ama Rauf Beyle tanışırdık.

Rauf bey başkaydı canım. Bize de gelirdi başkan olduğunda, iş gereği tabi Cana yakın bir insandı.

Evet hoş sohbet adamdı. Hastanede başhekim odasında sohbete gittiğimizde hep kapısını garibanlar çalardı. Hepsini dinlerdi. Maddi durumu kötü olanların tedavisini bi şekilde sağlardı.

Diplomalı Kız ( fıkra)

Kız, babasına diplomasını gösteriyordu.

- Baba, nasıl diplomam? Kimya, fizik, matematik, edebiyat, felsefe, müzik, resim hepsi pekiyi? En iyi notlar benim?

Babasının cevabı hazırdı.

- Oh oh? çok memnun kaldım kızım. İnşallah yemek pişirmesini, dikiş dikmesini, çocuk bakmasını, çamaşır yıkamasını iyi bilen bir kocaya düşersin de mutlu olursun?

;D ;D ;D

Bolu Aladağlar kampına hazırlanıyorum, gayet iyiyim, trekking için şimdiden organize olmuş durumdayız, karda keyifli olacak arkadaşlar

ceranus' Alıntı:
Bolu Aladağlar kampına hazırlanıyorum, gayet iyiyim, trekking için şimdiden organize olmuş durumdayız, karda keyifli olacak arkadaşlar

Ne mutlu size. Biz de fotoğraflarınızla avunuruz artık

ceranus' Alıntı:

Sen Trekking yasaklısı değil miydin.???

Evet, ama kısa, kolay ve yavaş bir parkurda yapacağız trekkingimizi, o nedenle sorun olmayacak ...

Merhabalar millet. Bugün düşündüm de; insanın nişanlısının pazar günleri çalışıyor olması ne güzel bişey. Hiçbir yürüyüş sabote olmuyor hehehe.

Keşke çalışmasaydı da birlikte çıksaydınız yürüyüşlere hehehe...

ekiNoks' Alıntı:
Ne mutlu size. Biz de fotoğraflarınızla avunuruz artık

Fatoş hanım burada ki fotoğrafları ve yazıları gördünüz mü acaba.?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25167.0

Birlikte yürürdük yine ama parkurlar genellikle alışveriş mağazaları ve kafelerdeki patikalardan oluşurdu. Benim performansımın kaldıramayacağı zorluk seviyesinde yani