Bu hafta off-road grubunun tanışma toplantısına katılacağımdan ve bir cok arkadaşımızın orda olacağından treking düzenlemedik ama haftaya 2 kasımda yine bir yerlere doğru yol alıcağız
site ve İstanbul bize kaldı
Günaydın arkadaşlar...sabah 8 de işimin başına gelerek görevimi yerine getirmenin huzurunu yaşıyorum...dışarda harika bir yağmur var....
pınar güne çok erken başlamışsın)biz daha ayılma çabaları içindeyiz.)bu arada dediğin gibi dışarısı harika.ağvada olan arkadaşlar da bol ıslak ve çamurlu (çamur almanıza gerek kalmadı Erdal bey ))ve tabiki keyifli bir gün geçiriyorlardır.yarın günün güzelliklerini buradan takip ederiz.)
Bugünü atlattığım takdirde Ist5Days Uluslararası Oryantiring Yarışları'na katılmak üzere İstanbul'a gidiyorum. Ancak 5 etabın 3'üne katılabileceğim. Fakat bu bile yeni başlayan birisi olarak benim için büyük bir iş. Umarım sakatlanmadan - diskalifiye olmadan etapları tamamlayıp dönebileceğim ki gelecek seneye bazı etaplarda ilk 10 gibi hedefler koyabileyim.
Son 1 haftasını hasta yatarak geçirdiğim berbat hazırlık aşamasından sonra umarım iyi bir katılım olur.
Bana şans dilemeye-totem kurmaya başlayın. Çok ihtiyacım olacak
Bugün/Yarın bir gülegüle yazısı daha yazarım en azından...
Not: Bu arada Tantalos fotolarına bakıyorum. Tamamlanmasını merakla bekliyorum...
merhaba ben Gülşen Gürşen Otomotiv sektöründe çalışıyorum.Her fırsatta yürüyüşe çıkarım fakat fırsatları zor yakalıyorum umarım siteden takip edip etkinliklerde bulunacagım.
Saglıcakla kalın..
Paylaşımlar ve etkinlik yönlendirmeleri açısından size daha fazla faydamız dokunur böylelikle.
Ben İzmir'den katılıyorum ve Doğa Yürüyüşleri bölümünün Moderatörüyüm.