Bodrum'da günübirlik tekne turu ile mavi yolculuğa çıkan Fas ve Fransız turistler girdikleri Ilıca Mağarası'nda iki kişi tarafından tacize uğradıklarını öne sürdü. 6 turist kadından 4'ü çığlıklar atarak mağaradan çıkarken, karanlıkta vücutlarının okşandığını ve öpülmeye çalışıldıklarını öne...
Şu sayısalda bir altılı tutturayım,
O zaman hakikaten yaz kış motokaravanla gezeceğim.
Ve tek profesyonel işim bu olacak belki de...
Gezmek. (Hayaller)
Herkese Merhaba, ben Oğuzhan Bilgili, Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü son sınıf öğrencisiyim. Aynı zamanda Karavan Kiralama Mobil uygulaması Caravansy'de Müşteri Yöneticisi olarak çalışıyorum. Forum'a kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Mobil uygulama ile ilgili sizlerden gelecek tüm önerileri dikkatle dinleyeceğim.
Herkese Merhaba, ben Oğuzhan Bilgili, Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü son sınıf öğrencisiyim. Aynı zamanda Karavan Kiralama Mobil uygulaması Caravansy'de Müşteri Yöneticisi olarak çalışıyorum. Forum'a kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Mobil uygulama ile ilgili sizlerden gelecek tüm önerileri dikkatle dinleyeceğim.
Sayısalı tutturmak çok çok çok küçük bir ihtimal. Ama bunu yapanlar oluyor. Ben hayatımda şansa da bir açık kapı bırakmak istiyorum hepsi o kadar. Zaten çok küçük miktarlarda oynuyorum. Aa çekildi mi demek, heyecanla sayılarıma bakmayı zevkli buluyorum.
Sayısalı tutturmak çok çok çok küçük bir ihtimal. Ama bunu yapanlar oluyor. Ben hayatımda şansa da bir açık kapı bırakmak istiyorum hepsi o kadar. Zaten çok küçük miktarlarda oynuyorum. Aa çekildi mi demek, heyecanla sayılarıma bakmayı zevkli buluyorum.
Çok iyi anlıyorum, o heyecani ben de yaşamayi seviyordum, gittigim her ilden kesin bana cikacak bu sefer heyecani ile oynardim ta ki demirorene gecene kadar. Cok ofkeliyim o umudu elimizden aldiklari icin.. Ama guzel gunler gelecek.. Maviliklere surecegiz