Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,049
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 946,054

Etiketler

Şu sayısalda bir altılı tutturayım,
O zaman hakikaten yaz kış motokaravanla gezeceğim.
Ve tek profesyonel işim bu olacak belki de...
Gezmek. (Hayaller)

Kimbilir kaçıncı sayısal tutturamayışım ve kaçıncı tekrar oynayışım... Umut fakirin ekmeği imiş... Oynamaya devam...

Bir sayısal çekilişi daha ve bu yine ben değilim, başkası... (Belki başkası da değil) Talih kuşu bir yüzüme gülüvermedi... Denemeye devam...

Herkese Merhaba, ben Oğuzhan Bilgili, Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü son sınıf öğrencisiyim. Aynı zamanda Karavan Kiralama Mobil uygulaması Caravansy'de Müşteri Yöneticisi olarak çalışıyorum. Forum'a kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Mobil uygulama ile ilgili sizlerden gelecek tüm önerileri dikkatle dinleyeceğim.

Merhaba, Hoşgeldiniz.

Yıllar sonra the home is where I parked it. Deyişini yaşama olanağı bulmaya başladım. Bu çekme karavandan çok daha farklı bir pratik...

Şu sayısalı bir tutturayım profesyonel işim olarak gezmeye başlayacağım. Bu arada sayısaldan on lira kazandım. Bu benim ilk kazancım. oynamaya devam.

Hocam hayallerinle oynamak istemem ama Demirören bu işin sahibi olduğu sürece sayısala pek umut bağlama derim..
Sayısalı tutturmak çok çok çok küçük bir ihtimal. Ama bunu yapanlar oluyor. Ben hayatımda şansa da bir açık kapı bırakmak istiyorum hepsi o kadar. Zaten çok küçük miktarlarda oynuyorum. Aa çekildi mi demek, heyecanla sayılarıma bakmayı zevkli buluyorum.

Çok iyi anlıyorum, o heyecani ben de yaşamayi seviyordum, gittigim her ilden kesin bana cikacak bu sefer heyecani ile oynardim ta ki demirorene gecene kadar. Cok ofkeliyim o umudu elimizden aldiklari icin.. Ama guzel gunler gelecek.. Maviliklere surecegiz