züğürt gezençi Kamp III Mesajlar 603 Tepkime Puanı 5 Yer nallıhan-ankara 6 Şub 2012 #4,769 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya dostum başın sağolsun,teyzeye Allahtan rahmet sizlere sabırlar diliyorum.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya dostum başın sağolsun,teyzeye Allahtan rahmet sizlere sabırlar diliyorum.
züğürt gezençi Kamp III Mesajlar 603 Tepkime Puanı 5 Yer nallıhan-ankara 6 Şub 2012 #4,770 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Rifat bey başınız sağolsun,merhumeye rahmet,sizlere sabırlar dilerim.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Rifat bey başınız sağolsun,merhumeye rahmet,sizlere sabırlar dilerim.
enverdede Zirve Mesajlar 2,261 Tepkime Puanı 45 Yer istanbul 6 Şub 2012 #4,771 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sn.Süreyya Karagözler ,başınız sağolsun.Merhume annenize Allahtan rahmet,acılı geride bıraktıklarına sabır ve metanet diliyorum.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sn.Süreyya Karagözler ,başınız sağolsun.Merhume annenize Allahtan rahmet,acılı geride bıraktıklarına sabır ve metanet diliyorum.
mehmet_mtrs 05323035204 Mesajlar 1,636 Tepkime Puanı 181 Yaş 75 Yer İzmır 6 Şub 2012 #4,772 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Rıfat bey. Başınız sag olsun Allah rahmet eylesin Sabırlar dilerim.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Rıfat bey. Başınız sag olsun Allah rahmet eylesin Sabırlar dilerim.
mehmet_mtrs 05323035204 Mesajlar 1,636 Tepkime Puanı 181 Yaş 75 Yer İzmır 6 Şub 2012 #4,773 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya bey. Allah rahmet eylesin, sabırlar dilerim Başınız sag olsun.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya bey. Allah rahmet eylesin, sabırlar dilerim Başınız sag olsun.
güngör Zirve Mesajlar 3,518 Tepkime Puanı 173 Yer İstanbul 6 Şub 2012 #4,774 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya bey başınız sağolsun,annenize rahmet dilerim.
freediver2009 Ömer Yahşi Mesajlar 372 Tepkime Puanı 47 Yer İstanbul 6 Şub 2012 #4,775 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya bey annenize Allah rahmet eylesin, kalanlara uzun ömürler diliyorum. Sanırım Rıfat beyde bir yakınını kaybetti, henüz burada bir bilgi ve paylaşım gelmedi ama Rıfat bey sizlerinde başınız sağolsun.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya bey annenize Allah rahmet eylesin, kalanlara uzun ömürler diliyorum. Sanırım Rıfat beyde bir yakınını kaybetti, henüz burada bir bilgi ve paylaşım gelmedi ama Rıfat bey sizlerinde başınız sağolsun.
D dalgıç Ziyaretçi 6 Şub 2012 #4,776 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya kardeşim, ailenizin başı sağ olsun, allah sabırlar versin..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya kardeşim, ailenizin başı sağ olsun, allah sabırlar versin..
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 6 Şub 2012 #4,777 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya Bey başınız sağolsun.
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 6 Şub 2012 #4,778 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Rıfat Bey başınız sağolsun.
gemiadami Kamp II Mesajlar 387 Tepkime Puanı 33 Yer istanbul 6 Şub 2012 #4,779 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya Karagözler çiftinin başı sağolsun.Allah rahmet eylesin. Bu arada geçirdiğim bir iş kazasından dolayı sağ kolum dirseğe yakın bir yerden (humerus alt ucu) kırıldı cerrahi müdahale yapıldı.üç hafta oldu. Yukarı da sağlık ve geçmiş olsun temennilerinde bulunan tüm dostlara teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya Karagözler çiftinin başı sağolsun.Allah rahmet eylesin. Bu arada geçirdiğim bir iş kazasından dolayı sağ kolum dirseğe yakın bir yerden (humerus alt ucu) kırıldı cerrahi müdahale yapıldı.üç hafta oldu. Yukarı da sağlık ve geçmiş olsun temennilerinde bulunan tüm dostlara teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.
RÜZGAR Kamp III Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 673 Tepkime Puanı 62 Yer İstanbul 6 Şub 2012 #4,780 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya kardeşime başsağlığı annesine allahtan rahmet dileriz. Selma&Rüzgar
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya kardeşime başsağlığı annesine allahtan rahmet dileriz. Selma&Rüzgar
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 6 Şub 2012 #4,781 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya Bey, başınız sağolsun. Annenize Allah'tan rahmet diliyoruz. Huzur içinde yatsın.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya Bey, başınız sağolsun. Annenize Allah'tan rahmet diliyoruz. Huzur içinde yatsın.
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 6 Şub 2012 #4,782 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Coşkun Bey gçmiş olsun.
58ayhan Zirve Mesajlar 1,074 Tepkime Puanı 5 Yer Balıkkesir 6 Şub 2012 #4,783 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) coşkun kardeşimiz büyük geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlınıza kavuşursunuz
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) coşkun kardeşimiz büyük geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlınıza kavuşursunuz
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 6 Şub 2012 #4,784 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya Bey, başınız sağolsun.