Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1991 3 adat toyotadan sonuncusunuda satıyom ıhtıyactan dolayı satıyom ... 05052702595.... arac herseyı ile orjınal dır hıc masrafı yoktur ...arac dusemesının altında orjınal derı doseme vardır .....2 hazırana kadar alan aldı
Yanlis degilsem mavi renkli bir VX80 olsa gerek satilan. Fiyatini da yazarsa ilan sahibi alicilar ona gore degerlendirebilir. Tabi teknik ozellikleri de.
1991 model dır teknık ozellıklerı fazla bılgım olmadoıgı ıcın tam yazamıyorum .sadece on tekerleklerde kıtleme var on de 2000kg vınc var 18 ınc jan arac oldugu gıbı orjınaldır ...resım ısını beceremedım ... ha bırde bugun ogrendım arac orjınalderı dosemedır ustune doseme yapılmıs ..sahıbınde satlık sıtesınde ılanım var 22500 tl ıstıyorum.... aracata lpg vardır 50tl ye sehır ıcınde 100 km gezıyom arazıye tam olarak gıremedım daha ...rengı mavı dır ...2 yılda bır fennı muayneye gırıyor arac ... daha bır cok sey var ben anlamadıgım ıcın yazamıyorum ........
Muhtemelen yüklemek istediğiniz resimlerin boyutları büyük,
her hangi bir image programı ile resim boyutlarını site için izin verilen boyutlara indirgeyebilirseniz resimler yüklenebilir.