Satılık Yapılı Suzuki Samurai Sj413

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan boratuzun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,430

boratuzun

Yeni Üye
Aracım 1986 model olup 1998 trafiğe çıkışlıdır!! merkezi kilit,alarm, otomatik camlar, deri koltuklar, sunroof, çeki demiri,31.10.5 15 silverston extrem çamur lastikleri,şnorkel,makaslardan ve kupadan yükseltme,fren balataları,ön arka fren teli, baskı balata, debriyaj teli, radyatör, lpg, sis farlarının tamamı,arka aydınlatma lambaları,usb li teyp, 74 amper enerji akü, motor yağı, yağ filtresi, termostad, hava filtresi, arka teker bilyaları, keçeleri, difransiyel yagları, kapı fitilleri, anten, silecek kolları ve lastikleri, arka farlar, dalkıran dodikler, karbüratör bakımı, bujiler degişti, hepsi bir ay içersinde sıfır takıldı..Marş otomatiği ve konjektörü değişti. motor, ön takım, yürüyeni sorunsuz. aracın arka yan camları yarım açılabiliyor. Samurainin özel bir serisidir, tavan orjinal bu kasadan Türkiye'de sayılı sayıda mevcut.tavanda aydınlatma camları, konsolda devir saati vardır. tamamen ihtiyactan satılıktır aracın yavru(arazi) şanzımanında sıkıntı vardır çıkma garantili tertemiz şanzıman 750 tl,şanzıman için iletişim numaralarını ben vereceğim isterseniz sizde araştırabilirsiniz.ben nakit ihtiyacımdan dolayı yaptırmadım. aracın gidişine bir engeli yok, .Vergi borcu yoktur.Muayenesi yeni yapıldı 2016 ya kadar muayenesi mevcut.Aracım tertemiz gel gör al ve git.Ne varsa herşeyi yazdım.ufak bir pazarlık payı vardır. İletişim 0532 166 24 70

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Yapılı Suzuki Samurai Sj413

İyi satışlar,
merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum "Aracım 1986 model olup 1998 trafiğe çıkışlıdır!!" 12 yıl araç neredeymiş bayide olsa hadi bir yıl satamadı bilemedin en kötü iki yıl satamadı bahsettiğiniz 12 yıl

Bende bilmiyorum karakolda sordum bir yanlışlık var mı diye yok ruhsatta yazdığı gibi 1998 de çıkmış görünüyor,geçmişini bilemem benden büyük araç :smiley:

öncelikle hayırlı satışlar, fiyatı ben mi göremedim yazmıyor mu ?
ikinci sorum ise ayna maruti değişimi sanırım yapılmamış (yapılsa yazılırdı diye düşünüyorum) 31lik lastikleri nasıl gidiyor ?
kalkış vs. ?

Teşekkürler, yok değişmedi, son fiyat 13.000 tl hocam,lastiklere gelince gayet rahat kaldırıyor ani frende sürtme harici hiçbir zorlanma veya sıkıntı yok hocam

bende yeni revizyon görmüş SJ413 arazi şanzımanı mevcut, zincir değişti, tüm rulmanlar değişti.
1200TL

eski - çıkan araziyi kontrol edip, dişliler sağlamsa 500TL ye alırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR