Aracım 1986 model olup 1998 trafiğe çıkışlıdır!! merkezi kilit,alarm, otomatik camlar, deri koltuklar, sunroof, çeki demiri,31.10.5 15 silverston extrem çamur lastikleri,şnorkel,makaslardan ve kupadan yükseltme,fren balataları,ön arka fren teli, baskı balata, debriyaj teli, radyatör, lpg, sis farlarının tamamı,arka aydınlatma lambaları,usb li teyp, 74 amper enerji akü, motor yağı, yağ filtresi, termostad, hava filtresi, arka teker bilyaları, keçeleri, difransiyel yagları, kapı fitilleri, anten, silecek kolları ve lastikleri, arka farlar, dalkıran dodikler, karbüratör bakımı, bujiler degişti, hepsi bir ay içersinde sıfır takıldı..Marş otomatiği ve konjektörü değişti. motor, ön takım, yürüyeni sorunsuz. aracın arka yan camları yarım açılabiliyor. Samurainin özel bir serisidir, tavan orjinal bu kasadan Türkiye'de sayılı sayıda mevcut.tavanda aydınlatma camları, konsolda devir saati vardır. tamamen ihtiyactan satılıktır aracın yavru(arazi) şanzımanında sıkıntı vardır çıkma garantili tertemiz şanzıman 750 tl,şanzıman için iletişim numaralarını ben vereceğim isterseniz sizde araştırabilirsiniz.ben nakit ihtiyacımdan dolayı yaptırmadım. aracın gidişine bir engeli yok, .Vergi borcu yoktur.Muayenesi yeni yapıldı 2016 ya kadar muayenesi mevcut.Aracım tertemiz gel gör al ve git.Ne varsa herşeyi yazdım.ufak bir pazarlık payı vardır. İletişim 0532 166 24 70