muammer güngör
Yeni Üye
merhaba arkadaslar sizi uzun zamandır forumdan takip ediorum büyüklerimin bana bıraktıgı v6 vitaram war kulanılmadı desem yeridir ilan koydum sahibinden.com a ückagıtcı galericinin biri aradı aracı takas istedi o sırada bi forumdan sanırım bi arkadas aramiştı araca bakmaya geliyorum die satıldı dedim forumda gezerken onun yazısını gördüm izmirde gördüm hemen satıldı die eger beni arayan o arkadas ise aracımı ona vericem uygun sekilde sırf onu buralara getirdigim için ,(gelirken bana geldigini sölemedi) o yüzden satmiştım aracımı alfa romeo ile takas ettim ama galerici bana hiçbir sorunun olmadıgını söledi arabasının ama aldıkdan 2 gün sonra tamirciye götürdügümde aracda 3 milyarı geckim masraf oldugunu duyunca kavgalı gürültülü sekilde aracını geri verdim
aracımı geri aldım burada belirtmek istedigim beni arayan arkadas bu forumdan biri ise bu yazdıklarımı görüyor ise bana ulassın yada aracımı satın almak görmek isteyen warsa arasın
aracımdan bahsetersek
v6-2000cc
97 model
ön koruma demiri 4 takım hella sis 192 serisi
arka ceki demiri elektirik baglananından
yan krom demirler
aracımda degişen yoktur komple boyalıdır
motorda kesinlikle yag yakma üfleme yoktur
muaynesi 2006 dan beri yoktur kulanmadıgımızdan dolayı onu yaptırıp vericem
arac izmir buca ilindedir 0506 636 15 20-0507 921 93 43 numaradan bana ulasabilrisiniz
aracımı geri aldım burada belirtmek istedigim beni arayan arkadas bu forumdan biri ise bu yazdıklarımı görüyor ise bana ulassın yada aracımı satın almak görmek isteyen warsa arasın
aracımdan bahsetersek
v6-2000cc
97 model
ön koruma demiri 4 takım hella sis 192 serisi
arka ceki demiri elektirik baglananından
yan krom demirler
aracımda degişen yoktur komple boyalıdır
motorda kesinlikle yag yakma üfleme yoktur
muaynesi 2006 dan beri yoktur kulanmadıgımızdan dolayı onu yaptırıp vericem
arac izmir buca ilindedir 0506 636 15 20-0507 921 93 43 numaradan bana ulasabilrisiniz