satılık vitara acilinden

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muammer güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,849

muammer güngör

Yeni Üye
merhaba arkadaslar sizi uzun zamandır forumdan takip ediorum büyüklerimin bana bıraktıgı v6 vitaram war kulanılmadı desem yeridir ilan koydum sahibinden.com a ückagıtcı galericinin biri aradı aracı takas istedi o sırada bi forumdan sanırım bi arkadas aramiştı araca bakmaya geliyorum die satıldı dedim forumda gezerken onun yazısını gördüm izmirde gördüm hemen satıldı die eger beni arayan o arkadas ise aracımı ona vericem uygun sekilde sırf onu buralara getirdigim için ,(gelirken bana geldigini sölemedi) o yüzden satmiştım aracımı alfa romeo ile takas ettim ama galerici bana hiçbir sorunun olmadıgını söledi arabasının ama aldıkdan 2 gün sonra tamirciye götürdügümde aracda 3 milyarı geckim masraf oldugunu duyunca kavgalı gürültülü sekilde aracını geri verdim
aracımı geri aldım burada belirtmek istedigim beni arayan arkadas bu forumdan biri ise bu yazdıklarımı görüyor ise bana ulassın yada aracımı satın almak görmek isteyen warsa arasın
aracımdan bahsetersek
v6-2000cc
97 model
ön koruma demiri 4 takım hella sis 192 serisi
arka ceki demiri elektirik baglananından
yan krom demirler
aracımda degişen yoktur komple boyalıdır
motorda kesinlikle yag yakma üfleme yoktur
muaynesi 2006 dan beri yoktur kulanmadıgımızdan dolayı onu yaptırıp vericem
arac izmir buca ilindedir 0506 636 15 20-0507 921 93 43 numaradan bana ulasabilrisiniz

Etiketler

Ynt: satılık vitara acilinden

Resim ve görsel + Fiyat rica etsek

Bu araç 35 AYL 87 plakalı araçtı değil mi?
Önünde koruması falan vardı? Lifter sorunu var yazıyordu?

1.jpg

>> Bu İlan Yayında Değildir.

>>http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-samanliktan-cikarttik-78224188/detay/

>> gezenbilir bizler için iyi ...... ;) sorunlu arac satıçaklara fena olmaya başladı.. ;D ;D

>>Bu araç 35 AYL 87 plakalı araçtı değil mi?
Önünde koruması falan vardı? Lifter sorunu var yazıyordu?... ::smiley: ::smiley:

>> bilgi paylaştıkca güzelleşiyor..her türlüsü.. :smiley:

>> yanlış yerde tezgah acınca ;) tezgahı toplayıp toz olmuş sanki..?...?

Oguz arkadaş satışta olan bu suzukiyi tanıyorsun heralde araçta bi sorun varsa burada paylaşırsan en azından alacak kişinin haberi olur.tşk

''gelirken bana söylemedi,,
sırf bu ifadeden dolayı bile bu adama hakkımı helal etmiyorum.defalarca telefon açtım.esnaf olduğumu zamanımın olmadığını tek pazar günümün boş olduğunu aracın sıkıntısı varsa söyle lütfen dediğimi vs vs konuştuk ama sonrasında araç berbat bişeydi ve hiçbişey söylemedim kibarca teşekür ettim çıktım.yine yazıyorum burdan eğer kız arkadaşım olmasaydı yanımda kaç kişi olduğuna bakmaz kendi çöplüğünde dalardım onca konuşmadan sonra bu arac içinmi geldim onca yolu diye.bu araca onbin lira bile çok.alsın başına çalsın.kusura bakmayın arkadaşlar ama gerçekten iyi paylaşımlar olduğu sürece kazanan bizler olacağız.ben araç aldım istanbuldan ve satan arkadaşın açıksözlü olması ve bizimde bıkmamız sonucunda yine bir v6 aldık.umarım iyi paylaşımlar ve güzel dostluklar olmaya devam eder

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,651
Kaydolan Son Üyemiz
pradosuz

Çevrimiçi üyeler

Geri