Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları TartışalımMelih Bey, bir ara ben de aynen bu uzunluk olayını incelemiştim. Yeni araçlarda kayıp uzunluk hep artıyor.Kia Pregio dış uzunluk 4.82m iç uzunluk 3.77m yani kayıp uzunluk olarak nitelendirebileceğimiz mesafe 2.05mDiğer araçlardaki kayıp uzunluklar da aşağıdaki gibi.2.050m Kia Pregio2.293m PSA Ducato yeni nesil2.350m VW Transporter2.478m İveco Daily2.487m Ford Transit2.640m VW Wolt2.645m Mercedes SprinterBu hesapları yapıp not almışım ama hangi version model filan not almamışım. Çoğunlukla yeni nesil araçların katalog verisindendir. Bir de mesela araç 13m³, 15m³, 17m³ olması filan bu kayıp mesafeyi hiç etkilemiyor.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Melih Bey, bir ara ben de aynen bu uzunluk olayını incelemiştim. Yeni araçlarda kayıp uzunluk hep artıyor.
Kia Pregio dış uzunluk 4.82m iç uzunluk 3.77m yani kayıp uzunluk olarak nitelendirebileceğimiz mesafe 2.05m
Diğer araçlardaki kayıp uzunluklar da aşağıdaki gibi.
2.050m Kia Pregio
2.293m PSA Ducato yeni nesil
2.350m VW Transporter
2.478m İveco Daily
2.487m Ford Transit
2.640m VW Wolt
2.645m Mercedes Sprinter
Bu hesapları yapıp not almışım ama hangi version model filan not almamışım. Çoğunlukla yeni nesil araçların katalog verisindendir. Bir de mesela araç 13m³, 15m³, 17m³ olması filan bu kayıp mesafeyi hiç etkilemiyor.
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız