Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 8 bir çeyrek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,604

8 bir çeyrek

Suzuki vitara 1.6 -3 kapı 16 valf japon testeresi
Yer
istanbul
POWER marka 1 yıl garantili 26 metre sentetik halatlı ve rolleri ile takım halindedir,

9500 ld - 4300 kg çekme kapasiteli. fiyatı 1000 tl,dir

10000 ld - 4500 kg çekme kapasiteli. fiyatı 1100 tl,dir.
12000 ld - 5400 kg çekme kapasiteli. fiyatı 1150 tl,di.r

Sentetik vinç halatları, boyları 26 metredir.

4 tonluk vinç halatı fiyat, 290 tl.

4,5 tonluk vinç halatı fiyat 300 tl.
.
5 tonluk vinç halatı fiyat 310 tl.

DSC01486.jpg

DSC01487.jpg

DSC01488.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler

vinçlerden taze taze birtane edindim dünde montajı yapıldı aslan parçasına .
gerçekten çok güzel ve kullanışlı bir model
en önemlisi sentetik halat olması nerdeyse halatının fiyatına vinç ben 12000 ld aldım cj bibaşka hava kattı :smiley:
citti citti bitanede cj nin arkaya takasım diyorum ne dersin bayram abi
3 4 aydır vinç arayışındaydım çelik halatlı vinçler bile bu rakama satılmıyor fiyat gerçekten çok çok uygun

Arkadaşlar, vinçler çinde yapılıyor, yeni bir marka olması, kötü olduğu anlamına gelmez,sentetik halat ve rolleri tek tek alırsanız vinçler 500 tl gibi bir paraya geliyor,sudan ucuz ,yani kaldıki tüm vinçler çinde yapılıyor buna büyük markalar dahil.bizde yıllardır offroadın içindeyiz faydamız olsun istedik.selamlar.

Bonusa 5 taksit yapılıyor,istanbul dışından kıredi kartına mail order yapılabiliyor,istanbul içi maslaktan teslim ederiz il dışına ucuz kargo imkanı var.

İLETİŞİM. 0533 761 70 19 bayram.

merhaba
çelik yada sentetik halat olmasının ne gibi artıları ve eksileri var acaba?

Vincin montajını ehil kişilerin yapması gerekir,yanlış bağlantı ve montaj hatasından kaynaklı bir arızanın,elbette garantisi olmaz,vinç bağlandığı yerde kasıntılı olmamalıdır ve doğru montaj yapılmalıdır, biz sattığımız ürünün arkasındayız,yedek parça konusunda her türlü yardımcı oluruz.

Montajını kendimiz yaparsak garanti süresi uzar.

Çelik halatı,hepimiz hala kullanıyoruz,kopma esnasında çelik halat kalıcı yada ölümcül vakalar doğurabilir,yada ağaçlara bağlandığında ağaçlarda zarar verebilir,sentetik halatta bu riskler minumum düzeydedir,hızlı hareket etme ve kullanım kolaylığı sağlar,+ kilo olarakta son derece hafiftir, örneğin bir ağaca yada bir taşa bir tur çevirip elinizle tutabilirsiniz,işinizi kolaylaştırır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR