satılık turkıyede tek full donanımlı dıscovery td 5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,864

cemtascioglu

problem yok
Yer
İSTANBUL
Web
www.tascioglumetal.com
dıscovery 2 mı satıyorum tamamen yenıledım sıfır dıscovery dıscovery 4 yapacagımdan satıyorum aracı anlatayım kısaca full kılıt on arka orta komple havy duty alt takım tek tek yazmıyorum eksıksız dır ıcı tamamen sıfırlandı alt taban halısından ust tabanına kadar orjnalı ıle degıstı dosemıcıde yapılmadı on vınc tmax 12000 aracta tum sensorler sıfırı ıle degıstı chıplı beyın 170 beygır buyuk ıntercoler sıfır monıfort arac sıfır boyandı alttan uste kadar altı omur boyu garantılı kavsuk zıbart kapı ıslerı camurluk ıclerı mumlandı genıs dodıkler takıldı kapı ıcı motor lastıklerı sıfır motorun tum bılyelerı ace sı ve tum pompalar sıfırlandı sadece motor acılmadı onada gerek yok 500.000 km kadar kısaca aracta degısmeyen tek sey cıplak motor ona baglı hersey sıfır amortısorler burclar hepsı havy duty alana hayırlı olsun bana malıyetı 130.000 tl 100.000 tl satıyorum pazarlıksız takassız fıyattır dıscovery 4 harıc onlan takasa gırerım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60152.0

araca yapılanları burdan bakabılırsınız hepsını yazmadı ama buyuk fıkır verır

Etiketler
Ynt: satılık turkıyede tek full donanımlı dıscovery td 5

gözlerime inanamadm :eek: :eek: :eek: :eek:

hayırlı olsun kardeşim sonradan üzülme ama ;D

hadı hayırlısı bakalım ;D

hadi hayırlısı, mücahitle bir hafta sonu sana yaramadı ;D

Hayırlı olsun abicim ama disco 4 aynı tadı verir mi?

Bu ılanin çikmasinda büyük payim var :smiley:

Cemin araci gereksiz sekilde her şeyi degiştirilmiş gercekden ciddi masraflar yapilmiş bir araç alan arkadaş keyfini sursun.

Cem tam listeyi yarin yaz buraya atlamadan her şeyi

Peki disco 4 te parça ucuzmu? araştırdınız mı bu soru kişiye (maddi duruma) özel değil ebn o kasanın yakışıklılığının hastasıyım kare li köşeli
şeylere bayılırım :D

yazıcam mucahıt
,

aracta degısen hersey orj land rover yedek parcayla degısmıstır yan sanayı hıc bır sey yoktur anıl otoda yapıldı hersey ordan da bılgı alına bılır Asıl beyden

Türkiyeyi geç dünyada bundan daha iyi bir discovery 2 TD5 yok

Allah hayırlı müşteriler versin Cem,yanlış hatırlamıyorsam vx100 alalıcam diyordun, ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR