Satılık Toyota 1987 BJ70 Dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan akocan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,835
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akocan

Ana Kamp
Yer
izmir
araç resimlerde göründügü gibidir 1987 bj70 3.400 cc dizel makaslı 5 vites 34.000 tl araç 2 ay önce alınmıştı sahibi yurtdışına taşınıyor bu sebeple satılıktır dolaysıyla takas teklifleri düşünülmemektedir. irtibat tlf 0532 606 68 68 mecit deliçay

IMG_0459.jpg

105.jpg

102.jpg

104.jpg

108.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık Toyota 1987 BJ70 Dizel

Detaylı bilgi verirmisiniz.(aracın tarihçesinide belirtirmisiniz)

Araç gerçekten güzelmiş.Ama gönlümde Unımog var. Allah nasip ederse alacagız bir tane... Bu sitede restorasyonunuda yapacagız insallah.

fiyatı yüksek ama kırılmayan sayılı arabalardan biri, ben bu kadar sağlam krılmayan bir araç görmedim...gerçekten tam bir iş makinesi...

merhaba arkadaşlar,bildiğim kadarı ile araç 2 ay önce izmit'de bu tür araçlar satan özdağlar otomotiv tarafından satılmıştı saygılar.

24 yıllık bir araba için çok değil mi?

arkadaşlar satılık ilanlarında fiyat çok-az diye yorum yapmak pek hoş değil bence. sonuçta satıcının isteğine kalmış istediği rakamı ister.
satılık ilanlarında aranırsa çıplak haldeki 70 liklere istenen fiyatlar bunun yanında çok daha uçuk. ayrıca araçta hayli emek var fotolardan belli oluyor.satıcı üzerindeki herşeyi açıkça yazmadığından biraz o da kabahatli.
hayırlı şatışlar dileriz

hayirlisi olsun,beraber bir kez offroad yapmistik izmit te,cok basarili bir arac oldugunu soyleyebilirim
selamlar

arkadaşlar aracın sahibi ben degilim araç sahibi yurtdışında dolaysıyla araçla ilgili pek fazla bilgim yok kendisinin ricası üstüne bu ilanı buraya yazdım arac izmitten özdağlar otomotivden alındı daha öncesinde ise gezenbilire üye bir bayan arkadaşımızın aracıymış araçla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkür ederim

Araç Antepe gitmeden önce bizdeydi.

Aracın fiyatını neye göre kıyaslayıp az ya da çok deniyor anlamış değilim.

Aracın üstündeki aksesuarı bilen anlar ;)

Araç tam bir iş makinası. Toyota sağlamlığını herkes bilir...

Biz iki üç defa off-roada çıktık. Makina on numara. Antepteki Mehmet dostum aracı çok istiyerek aldı. Neden sattığına bende şaşırdım ama telefonda konuştuk. Yurt dışına yerleşiyor ve o sebepten satmak zorunda olduğunu belirtti.

Alan kişi off-road anlamında fazlasıyla memnun olacaktır ;)

Alanada satanda hayırlısı olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri