Satılık Suzuki Vitara %100 Diferansiyel Kilidi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,971

altuncu57

Zirve
Yer
Ayancık/Sinop
suzuki aracıma 4xfourart firmasından aldığım %100 defransiyel kilidimi satıyorum.parça 750 km civarında aracın üzerinde kalmıştır.ağır off-road yapılmamıştır.şehir içi kullanımda beni zorladığından çıkarttım.fiyat olarak 500 ytl düşünüyorum.parça sıfır ayarındadır hatta sıfır sayılabilir.ilgilenenlere teşekkür ederim. telefonum 0 535 312 63 46 isteyene kargo ile gönderebilirim.sıfır fiyatı 350euro'dur.

Ynt: Satılık Suzuki Vitara %100 Diferansiyel Kilidi

Merhaba,
Şehir içi kullanımda ne gibi zorluklar yaşadınız?
Ben de bir tane eBay'den getirtmiştim ama henüz taktirmadım, o yüzden soruyorum.

ağır offroad yapan bir kullanıcı değilim.arazide bence aracın olmazsa olmazlarından.arazide ıslak veya çamurlu zeminde rahat kullanılıyor. aracımı şehir içindede kullandığımdan asfalt üzerinde dar manevralar da biraz dikkatli kullanım gerektirdiği kanaatindeyim.tam sağ ve tam sol dönüşlerde asfalt zeminde çok sert kalkış yapılmamalı çünkü istavrozlar iptal edildiğinden tur farkı kalmıyor arka tekerlerde.haliyle bi kasıntı olayı dönüşlerde mutlaka oluyor.ben başta da belirttiğim gibi ağır offroad yapan biri değilim denk gelirse birkaç hafta da bir ava gidiyorum .çoğunlukla asfaltta kullandığım için 2. bir aracım olmadığından kilidi söktüm. başka bi sebebi yok.teşekkürler...

hocam 1.6 samurai ye uyarmı bu cıhaz

ilan günceldir arkadaşlar.yazdığım fiyat son fiyatıdır.ürün sıfır sayılır.16 jant grand vitara'ya uyacak at yada mt cinsi yıpranmamış takım lastikle takas olur.

Slm,
Araçtan söktürdüyseniz fotoğrafını paylaşabilir misiniz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.