satılık pirelli sottozero kış lastiği 215/65/16

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan JUNİOR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,181
J

JUNİOR

Ziyaretçi
selamlar arkadaşlar
geçen kış sezonunda 5 ay kullanmış olduğum 4 adet kış lastiklerim ölçü değişikliği sebebi ile satılıktır
fiyat 650 tl dir
irtibat için
armanboyaciyan@gmail.com
saygılar

Ynt: satılık pirelli sottozero kış lastiği 215/65/16

Hangi ölçüye geçtiniz Arman Bey

ümiterkan' Alıntı:
Hangi ölçüye geçtiniz Arman Bey
bf aldım senin ölçülerde
ümit bişey soracagım senin bf lerde m+s yazısı ve yanında üçgen içinde kar ve dağ amblemi var mı

JUNİOR' Alıntı:
bf aldım senin ölçülerde
ümit bişey soracagım senin bf lerde m+s yazısı ve yanında üçgen içinde kar ve dağ amblemi var mı
Hayırlı olsun. Aynen söylediğiniz gibi hem m+s hem de üçgen içinde kar ve dağ amblemi var. Hala kar lastiği kullanmaya devam edenlere duyurulur

ümiterkan' Alıntı:
Hayırlı olsun. Aynen söylediğiniz gibi hem m+s hem de üçgen içinde kar ve dağ amblemi var. Hala kar lastiği kullanmaya devam edenlere duyurulur
tesekkürler

ilan günceldir

JUNİOR' Alıntı:
bf aldım senin ölçülerde
Asfalt yol sesi olarak conti veya pirellilere gore nasıl? Bariz bi ugultu var mi BFlerde?

youngsun' Alıntı:
Asfalt yol sesi olarak conti veya pirellilere gore nasıl? Bariz bi ugultu var mi BFlerde?
guray hocam yarin taktiracagim kismetse bilgi veririm

youngsun' Alıntı:
Foto.da.cekebilirsen beyaz aracta nasill.duruyor.gormus oluruz. Bir de ön camurluk iclerine surtme payına da bakardık.
eveet demin takıldı lastikler.
ilk izlenim süspansiyon yumuşadı nedeni 70 yanak olması sanırım.sonra ses olayı az bişey var ama 50 km civarı daha çok hissediliyor sonrası duyulmuyor hafif ufultu şeklinde.160km sürat bile yaptım ki otobanda hiç sıkıntı yok.araç km saati ile gps arasında km verisi %2 civarı hata veriyor. yani 100 kmdeki araç ibresi ise gps 98 gösteriyor.resim koyarım ama bayağı havalı oldu.davlunbaz sürtmesi ise asla yok.
ancak kış lastikleri farklı bir olay yani arazide kullanmayacaksan bu lastikleri takmanın hiç gereği yok

Hayirli olsun. Ben de yazlik lastiklerimi yenilerken 215/70/16 alicam. Hem daha cok.secenek var hem de aracin bozik zemin konforu artmis olucak.

Evet satis gunceldir

İLAN günceldir

http://www.pirelli.com/tyre/tr/tr/car/sheet/winter_sottozero_serie2.html

lastikle ilgili bilgi buradan alınabilir

SON KONULAR - FORUM