Satılık - Özel Yapım Uyku Tulumu (-45 Derecelik)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Posthane Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,692

Posthane

Yeni Üye
Özel yapım,
-Baş bölgesi taraklı yapı ve rahat yapı,
-büzülebilir kafa ve boyun dili (elyaf takviyeli) bölgesi
-Maksimum ısı yalıtımı için boyun ve fermuar bölgelerinde elyaflı kalın diller
-Kaydırmalı 3 kat dikişli Micro D Siliconized Elyaf
-ripstop soluyabilir ve dayanıklı dış kumaş
-soluyabilir iç kumaş
-toplam ağırlık 5 kg
-sıkıştırmalı perlon bantlı tulum kılıfı
-Renk Haki
-Extrem sıcaklık sınırı -45 derece
-Sıcak havalarda tam açılabilir fermuarlarıyla yorgan gibi de örtebilirsiniz.
-fermuarları en kaliteli fermuarlardan içeriden de açılıp kapanabiliyor.
-İki yönden açılabilen fermuarlarıyla, botlarınızı çıkarmadan, botlar dışarıda kalacak şekilde tulumun içine girip ısınabilirsiniz.
-Doğa sporları için üretim yapan bir yere yaptırmıştım yani kesinlikle av bayilerinde satılan ağır ve ısıtmayan şeylerden değil, yerli uyku tulumlarının hatır işi versiyonu. Ağırlığı da tamamen yalıtımın çok daha iyi olmasından kaynaklanıyor.
-Kullanıcı boyu 190cmye kadar

Bu tulum özel yapım olup işçiliği için çok yüksek para ödemiştim. Ama hatır işi olmuştu. Yani paranızla bile böyle bir tulum yaptıramayabilirsiniz.

Ağırlığı itibariyle çantada taşımak için değil, soğuk kış günlerinde gideceğim araba kamplarında üşümemek için yaptırmıştım. Ancak sonrasında arabayla kaza yapınca kullanmak nasip olmamıştı. Eğer alacak olursanız, araba kampları için mühtiş bir tulum almış olursunuz. Arkadaşlarınızı kıskandıracak kadar konforlu bir tulum olacak. Arkadaşlarınızın çadırın içinde elbiseleriyle donarken, ısınmak için çadır içinde ocak falan yakmaya çalışırken, siz yağışsız havalarda açık havada bile keyifle yatabilirsiniz.

Soluyabilen kumaşıyla bütün ıslak kıyafetleriniz siz sıcak yatağınızdayken, sabaha kupkuru olur.

Kaza sebebiyle sadece araba değil ben de pert oldum, bu yüzden ürünü kullanamadan satacağım. İstediğim fiyat 150€. Soğuktan donduğu için, çadır içinde zehirlenme tehlikesine rağmen kullanacağı ocaklara bile daha fazla paralar verenler vaken böyle bir tuluma böyle bir fiyat bence oldukça uygun. Alan kişi de bana dua etsin :smiley:

İyi günler.

Etiketler

Ynt: Satılık - Özel Yapım Uyku Tulumu (-45 Derecelik)

TezzMertek' Alıntı:
İlk Mesaj - İlk Konu = Satılık İlanı.
Malesef ağır kaza geçirince tanışma etkinlikleri hariç, (çok istememe rağmen) doğa yürüyüşlerine katılamıyorum. Forumu keşfetme tarihim itibariyle de ankara bölgesi için tanışma etkinliğini kaçırmış bulunuyorum. Dolayısıyla malesef evet öyle oldu; ilk mesajım çok severek yaptırdığım tulumu satış ilanı mesajı oldu... :(

Ben bunda yanlış bir taraf göremiyorum. Eğer forma yeni üyelerin satılık ilanı vermesini istemiyorsanız, bunu forum kurallarına yazarsınız, yeni üye olan insanlar da ona göre başlarının çaresine bakar. Kendi adıma konuşacak kadar dolu olmadıkça, boş boş konuşacağıma susmayı erdem olarak görüyorum. Ayrıca satış ilanım da başka benzer forumlar ya da direk satış siteleri olmasına rağmen sadece ve sadece gezenbilir.com da...

Asıl iyi niyetle üye olmuş birini satış ilanı verdi diye, "sen yeni üyesin ilk mesajında ne hakla satış ilanı verirsin!" gibi bir yaklaşım bana göre yanlış ya neyse...

Ben de bir konuda satılık ilanı verdiğimde, bu tedirginliği yaşadım doğrusu.
Gerçi benim ilana bakan var, konuşan, teklif yapan, ilk ilan-ilk satış diyen,
hayırlı satışlar dileyen yok. Herhalde benim de aylardan sonraki ilk
gönderimin "satış" olması sebebiyle...

Posthaneye hak vermemek mümkün değil...

Hayırlı satışlar olsun...

Bu arada bir fiyat güncellemesi yapayım; hen ne kadar kullanılmamış ürün olsa da dükkandan almadığınız için, 130€ ya güncelledim fiyatı.

Posthane' Alıntı:
Ben bunda yanlış bir taraf göremiyorum. Eğer forma yeni üyelerin satılık ilanı vermesini istemiyorsanız, bunu forum kurallarına yazarsınız, yeni üye olan insanlar da ona göre başlarının çaresine bakar. Kendi adıma konuşacak kadar dolu olmadıkça, boş boş konuşacağıma susmayı erdem olarak görüyorum. Ayrıca satış ilanım da başka benzer forumlar ya da direk satış siteleri olmasına rağmen sadece ve sadece gezenbilir.com da...

Asıl iyi niyetle üye olmuş birini satış ilanı verdi diye, "sen yeni üyesin ilk mesajında ne hakla satış ilanı verirsin!" gibi bir yaklaşım bana göre yanlış ya neyse...

Gezenbilir bir paylaşım sitesi.
Bu paylaşıma elinizde ki atıl ürünlerin 2. elde satışı da dahil olduğunu inkar etmiyoruz.

Lakin ilk açtığınız konunun ve mesajın bir satış ilanı olmasına pek sıcak bakamıyoruz. Sadece yöneticiler değil üyelerimizde böyle düşünüyorlar.

Yeni üyelerin foruma hemen satış ilanı vermelerini istemediğimizi yazsak kurallara uyulacağının garantisi var mı.?

Hayırlı Satışlar.

Konu içine ürün ile ilgili fotoğraflar ve daha fazla ebat bilgisi ilave etmeyi unutmayınız.

Teşekkürler.

Ürünün resimleri ekleyip ebatlarını net olarak yazar mısınız? (piyasada satılan uyku tulumları formatında ve yorgan halindeki boyutları)
resimler de tulum hali ve fermuarları açık (yorgan haliyle)

Resim yüklenir umarım. Görmeden beğenmek pek mümkün değil..

ilanınız güncel mi sizinle konuşmak istiyorum.: 5354216969

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

SON KONULAR

Geri