Satılık Optima Yellow Akü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslan28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,671

aslan28

Dağ Bayır Demedim Dolandım Durdum.
Yer
İSTANBUL/Sultangazi
Aracımdaki tesisatı söktüğüm için aküyüde çıkarmak zorunda kaldım.Geçen sene sıfır almıştım halen poşeti üzerinde duruyor.Hiçbir sorunu yoktur.Arazi araçlarınızda,yatlarda,karavanlarınızda güvenle kullanabilirsiniz.
Akü 75 amperdir ama anlık verisi jelli olduğu için yüksektir.
Ölçüleri:
Yükseklik 22cm
Uzunluk 33 cm
Genişlik 16cm dir
Fiyat sahibinden sitesinde 650 tl yazıyor ama siz değerli abilerime ve arkadaşlara indirim söz konudur.
buda link
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-optima-yellow-aku-poseti-uzerinde-164802822/detay/

IMG_4645.JPG

BTOPTYTS-5.5.jpg

Optima_Yellow_To_4d402d8351013.jpg

Etiketler
aku

Ynt: Satılık Optima Yellow Akü

Fiyatını 650tl olarak yazmıştım ama sizin aklınızdan geçen bir fiyat varsa yazın eğer makul bir fiyatsa ok veririm

Ynt: Satılık Optima Yellow Akü

merhaba,
hiçmi kullanılmadı acaba?
ölçülerine baktım eğer sığar ise jimny aracıma almak isterim.
teşekkürler,
gökhan
0542 437 58 06

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
Topwebpartners1

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.