Ynt: satilik niva ariyorum
Arkadaşlar aracı 2009 yılının başlarında almıştım. Şantiyede kullanılmıştı. Ve difransiyeller rotlar falan bitik durumda idi. Ayrıca döşemede bitikti.
Araca yapılanlar
Öncelikli olarak Aracın ön difransiyel, Arka difransiyel ve şaftlar değişti. (Difransiyeller komple değişti). rot rotiller değişti. Amortisörler gazlı olarak değişti. Motor bakımı yapıldı. Radyatör ve pervaneler (çift pervane vardı) kontrol edildi ve değiştirildi. mekanik kısmında herhangi bir sıkıntı kalmayınca çarpışantürkten off set jantlar alındı ve uygun lastik alındı. Dursun ustanın yönlendirmesiyle yükseltme kiti takıldı. çamurluklar traş edilerek olası lastik sürtmeleri önlendi. kaporta boya işlemlerinden sonra iç döşeme tavan dahil sökülerek yenilendi. Koltuklar değiştirildi ve suni deri döşeme yapıldı. ön koruma, tampon ve vinç için güçlendirilmiş tabla yapıldı. T-max vinç takıldı 4,5 tonluk. Daha sonra kaporta boya işlemleri elektrik aksamı, ufak tefek eksikleri tamamlandı. Kapı fitilleri ayarlamaları yapıldı.camlara film çekildi. Üst bagaj (nissan bagajı) ön sis farları, üst sis farları vb aksesuarlar eklendi. Ayrıca merkezi kilit falan takıldı. Role lerle bazı elektronik aksamlar güçlendirildi.
Haa bu arada lada da beyin olur mu diyenler için beyin değişti
sadece beyin 900 tl haberiniz olsun ve dikkatli olun.
Dediğim gibi araç arazide çok kabiliyetli hale getirildi salıncaklar falan ayarlandı. arazideki videoları daha önceden vardı. sanırım sitede olabilir.
Kısaca hiç satmayacak gibi elden geçirdim. Ancak aracı satmak zorunda kaldım. Ve şuanda da yeniden araç bakmaya başladım bile
eğer temiz bir lada arıyorsanız geçmişini bildiğim bu ladayı almanızı tavsiye ederim. En azından sitedeki değerli arkadaşlarda olmasını isterim. Ben benzinli olarak kullanıyordum. ancak alan arkadaş lpg taktırmış. Aracın tek eksiği hidrolik direksiyonu olmaması..
Durum bu arkadaşlar.
Saygılarımla