satilik niva ariyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fozatay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,039

Etiketler

Ynt: satilik niva ariyorum

8000- 12000 arası bakımlı olan bir niva arıyorum donanımına göre fiyat biraz daha artabilir. 1998 ve ustu olabilir kasada sorun olsun istemiyorum tesekkürler

Eyer ist deyseniz bana ulaşın bir kac niva var satılık

kardeş geçen sene modifiye ettiğim neredeyse eksiği olmayan ladamı mecburiyetten satmıştım. eğer güvenilir ve temiz bir lada arıyorsan benim sattığım adam satıyormuş..

bugün ilanlarda gördüm. Garip olan hala benim ilan verirken koydugum resimleri kullanıyor :smiley:

Adamı tanımıyorum. Ama aracı çok iyi tanıyorum. Pazarlık yaparak uygun fiyata albilirsin diye düşünüyorum. Şuanda 16.750 tl yazmış.
Ama aracı tepeden tırnaga ben yaptırmıştım. heryerini biliyorum yani. Yükseltmesini falan osman usta yapmıştı..
Halen gözümün önüne geliyor. Ben kurban bayramından önce satmıştım.
neredeyse Meşhur Pas 11 den çok çok daha iyidir. İlan sahibindende var. sana linkini vereyim. Adam zaten bu siteye falan girmiyor bildiğim kadarıyla. Araçla ilgili bilgiyi benden alırsın :smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-sahibinden-orjinal-lada-niva-1-7-lpgli-44632741/detay

tesekkurler aracin modifiyelerinden biraz bahsedermisiniz uzerinde neler yaptiniz extralar neler ilanda hic detay yokda. birde kaca vermisdiniz araci:smiley:

fozi kardeş sende hoş geldin. sanırım sende lada nivayla ilgileniyosun.
Araçla ilgili bilgileri yazmıştım kenara. bakıp yazayım kardeş.

tekrar hoş geldin.

aracı dursun usta da bilir. Ondan yardım almıştım yaptırırken :smiley:

tesekkurler tekrar hosbulduk neredeyse 4 aydir niva ariyorum ancak duzgun bir keci henuz bulamadim son baktigim ikisinin alti tamamen curuktu sansima: piyasayi tam bilmiyorum bana fiyat konusunda yardimci olursaniz bilgi maksatli ayrica sevinirim

kardeş Fiyat konusunda ben bişey yapamam :smiley: Çünkü aracı satalı neredeyse 4-5 ay oldu. ve aracı alanı da tanımıyorum. Yani ben sadece aracın geçmişini bildiğim için ilanı koyma gereği duydum.

ama genel olarak fiyatlar şöyle

Sıfırı zaten 25.000 tl
modele göre sıralı olarak iniyor. Ama 2000 model civarı 9-13 arasında bulabilirsin. 2000 model altı ise 4-11 bin arasında bulabilirsin.

Ladalarda dikkat edeceğin en önemli şey ise kaporta. gerisi zaten parça fiyatları belli. Her şekilde arızaları giderebilirsin.

Arkadaşlar aracı 2009 yılının başlarında almıştım. Şantiyede kullanılmıştı. Ve difransiyeller rotlar falan bitik durumda idi. Ayrıca döşemede bitikti.

Araca yapılanlar

Öncelikli olarak Aracın ön difransiyel, Arka difransiyel ve şaftlar değişti. (Difransiyeller komple değişti). rot rotiller değişti. Amortisörler gazlı olarak değişti. Motor bakımı yapıldı. Radyatör ve pervaneler (çift pervane vardı) kontrol edildi ve değiştirildi. mekanik kısmında herhangi bir sıkıntı kalmayınca çarpışantürkten off set jantlar alındı ve uygun lastik alındı. Dursun ustanın yönlendirmesiyle yükseltme kiti takıldı. çamurluklar traş edilerek olası lastik sürtmeleri önlendi. kaporta boya işlemlerinden sonra iç döşeme tavan dahil sökülerek yenilendi. Koltuklar değiştirildi ve suni deri döşeme yapıldı. ön koruma, tampon ve vinç için güçlendirilmiş tabla yapıldı. T-max vinç takıldı 4,5 tonluk. Daha sonra kaporta boya işlemleri elektrik aksamı, ufak tefek eksikleri tamamlandı. Kapı fitilleri ayarlamaları yapıldı.camlara film çekildi. Üst bagaj (nissan bagajı) ön sis farları, üst sis farları vb aksesuarlar eklendi. Ayrıca merkezi kilit falan takıldı. Role lerle bazı elektronik aksamlar güçlendirildi.

Haa bu arada lada da beyin olur mu diyenler için beyin değişti :smiley: sadece beyin 900 tl haberiniz olsun ve dikkatli olun. :smiley:

Dediğim gibi araç arazide çok kabiliyetli hale getirildi salıncaklar falan ayarlandı. arazideki videoları daha önceden vardı. sanırım sitede olabilir.

Kısaca hiç satmayacak gibi elden geçirdim. Ancak aracı satmak zorunda kaldım. Ve şuanda da yeniden araç bakmaya başladım bile :smiley:

eğer temiz bir lada arıyorsanız geçmişini bildiğim bu ladayı almanızı tavsiye ederim. En azından sitedeki değerli arkadaşlarda olmasını isterim. Ben benzinli olarak kullanıyordum. ancak alan arkadaş lpg taktırmış. Aracın tek eksiği hidrolik direksiyonu olmaması..

Durum bu arkadaşlar.

Saygılarımla

ozellikleri ve fotograflarini email adresime gonderebilirseniz dusunurum fiyat konusunuda tabiki emailim: fozatay@gmail.com birde hangi sehirdesiniz?

Bende niva alıcam sonunda yanlız bağzı bilgiler öğrenmek istiyorum
niva hakkında pek bilgim yokta
mesela normal vitesin haricinde 2 tane daha vites kolu var bunlar ne işe yarar
niva herzaman dört çekermidir yoksa o viteslerden biriyle ayırma şansı varmıdır.
enjeksiyonlu veya karbüratörlü (bana enjeksiyonlu mantıklı geliyo herzaman) hangisi daha uygundur off road için
birde kilitli difransiyelin ne olduğunu yada tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum
bu konularda bana yardımcı olabilirmisiniz acaba.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR