Satılık Midland Alan 42 CB El ve Araç Telsizi AM/FM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,558

ates

BLACK BULL
Yer
İstanbul / Bostancı
Midland Alan42 CB el ve araç telsizi satılıktır telsiz 400 kanaldır araç dışındada kullanılabilme özelliği vardır telsiz fiyatı 300 tl dir istenirse araç dışı harici anteni ile 350 tl ye satılıktır.

pr_01_10_max.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Midland Alan 42 CB El ve Araç Telsizi AM/FM

Selam
Mesaj sayım az olduğundan özel mesaj atamıyorum.
Gsm numaranızı yada mail adresinizi yazarsanız arayabilirim.

Saygılar

dün sizle başkabir satış sitesinden msjlaştık galiba nickleriniz aynı, sizin istediğiniz fiyat ve diğer aletlerle cihazı size o fiyata vermem imkansız isterseniz satış fiyatı ilanda yazılıdır.

hayırlı satışlar.anlamadıgım neden herkes satıyor bu alan 42 leri.yanlış mı yaptım ben yeni alarak.

JUNİOR' Alıntı:
hayırlı satışlar.anlamadıgım neden herkes satıyor bu alan 42 leri.yanlış mı yaptım ben yeni alarak.
Merhaba benim telsizi satış sebebim telsizin kullanışsızlığı değil, aksine Midland 42 birçok telsizden daha kullanışlıdır;

1: Aracınızda telsiz sabitlemek için hiçbir yeri delmenize ve telsizinizi aracınız içinde sürekli bulundurmanıza gerek yoktur.

2: Toplu gezilerde araç dışarısında kullanıla bilme imkanı ilede yolda kalan araçlara aracınızda olmadan konvoy halinde dışarıdan müdahale edebilme şansınız vardır

3: 2 ayrı büyüklükteki batarya seçeneği ile pil seçeneğini size bırakır ve pilleri kendi adaptörüyle şarj edebilme özelliği vardır.

4: Araç çakmağına bağlı olduğu için ayrıca daha kuvvetli çıkış yapar ve araçta kesinlikle harici araç anteniyle kullanılmalıdır

Kısacası ben Midland 42 yi sabit ev telefonuyla telsiz telefon benzetmesiyle çok daha iyi özetliyebileceğime inanıyorum. Benim telsizi satma sebebim önceki mesajlarıma bakarsanız ben offroodçuyum ve aracımı yeni sattım, aracımı satınca telsiz boşa çıktı telsizi satma sebebim sadece bu yoksa Midland 42 den çok memnunum üstelik tüm Midland 42 ler yaklaşık 40 kanalken benimki birde 400 kanal ;) .

Sayın ateş erol bu telsize harici mikrofun takılabiliyormu hayırlı işler dilerim

ates' Alıntı:
Midland Alan42 CB el ve araç telsizi satılıktır telsiz 400 kanaldır araç dışındada kullanılabilme özelliği vardır telsiz fiyatı 300 tl dir istenirse araç dışı harici anteni ile 350 tl ye satılıktır.
beim aldıgımın aynısı nasıl olur da sizinki 400 kanal olur

ates' Alıntı:
Merhaba benim telsizi satış sebebim telsizin kullanışsızlığı değil, aksine Midland 42 birçok telsizden daha kullanışlıdır;

1: Aracınızda telsiz sabitlemek için hiçbir yeri delmenize ve telsizinizi aracınız içinde sürekli bulundurmanıza gerek yoktur.

2: Toplu gezilerde araç dışarısında kullanıla bilme imkanı ilede yolda kalan araçlara aracınızda olmadan konvoy halinde dışarıdan müdahale edebilme şansınız vardır

3: 2 ayrı büyüklükteki batarya seçeneği ile pil seçeneğini size bırakır ve pilleri kendi adaptörüyle şarj edebilme özelliği vardır.

4: Araç çakmağına bağlı olduğu için ayrıca daha kuvvetli çıkış yapar ve araçta kesinlikle harici araç anteniyle kullanılmalıdır

Kısacası ben Midland 42 yi sabit ev telefonuyla telsiz telefon benzetmesiyle çok daha iyi özetliyebileceğime inanıyorum. Benim telsizi satma sebebim önceki mesajlarıma bakarsanız ben offroodçuyum ve aracımı yeni sattım, aracımı satınca telsiz boşa çıktı telsizi satma sebebim sadece bu yoksa Midland 42 den çok memnunum üstelik tüm Midland 42 ler yaklaşık 40 kanalken benimki birde 400 kanal ;) .
400 kanal yapmak mümkünmü sonradan ve faydası var mı veya zararı nedir.benimki 40 kanal çünkü

obozkr1' Alıntı:
Bu aletler sonradan programlanabiliyor sizin Ozan beyden aldığınız standart bir cihazdır.

Bu proglanma nasıl oluyor? hangi kanal extre yüklenebiliyor?

ates' Alıntı:
araç dışı anten hangi anten resim lütfen

damast' Alıntı:
Bu proglanma nasıl oluyor? hangi kanal extre yüklenebiliyor?

Ben bilmiyorum nasıl programlandığını ama extra yüklenen kanalların standart kanallarda çok görüşme olması durumunda ( ki zaten CB kanallarının hepsi boş) kullanılabildiğini biliyorum. Gerekli mi derseniz bence profesyonel olarak ilgilenmiyorsanız gereksiz.

obozkr1' Alıntı:
Ben bilmiyorum nasıl programlandığını ama extra yüklenen kanalların standart kanallarda çok görüşme olması durumunda ( ki zaten CB kanallarının hepsi boş) kullanılabildiğini biliyorum. Gerekli mi derseniz bence profesyonel olarak ilgilenmiyorsanız gereksiz.
teşekkürler

Bir çok sorular sormuşsunuz tektek cevap veriym
Standart telsiz 40 kanal 400 kanal olması için özel program yükletmeniz gerekiyor yani kısaca birçok farklı kanala daha sahip bunları kullanıp kullanmamak yada gereklimidir kararı tamamen size kalmış,nasıl ve nerede yaptırdınız derseniz ben alırken şansıma 400 kanallısı tek kalmıştı ve bir tanıdıktan almıştım telsizide kendine ayırmıştı benim ısrarım ve küçük bir jestle 400 kanallısını bana vermişti.
Harici anten konusu ise telsizin üzerindeki anten sadece araç dışı kullanımlarda çeker araç içinde kullanmak için mutlaka araç üzeri takılan anten gereklidir bu anten tamamen sizin bütçeniz doğrultusundaki seçiminiz doğrultusundadır.

abi zj 5.2 V8 çok yakıyomu aslan besliyen yemini düşünmez

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,720
Kayıtlı Üye Sayımız
166,552
Kaydolan Son Üyemiz
TA3OF

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.