Satılık Mercedes Hidrolik Direksiyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,975

osman

Kamp III
CJ , willys vb arazi araçlarına uygulanabilecek Mercedes hidrolik direksiyon kutusu ve pompası.

yedek parça 005.JPG

yedek parça 006.JPG

yedek parça 008.JPG

yedek parça 010.JPG

Etiketler

Ynt: Satılık Mercedes Hidrolik Direksiyon

slm 60 model willisime düşünüyorum ama fiyat öğrene bilirmiyim

Daha önce 450 demiştim, düşünürseniz bir şey yaparız.

cj ve willys a uyumlu mercedesten cıkma cok temiz hidrolik direksiyon kutusu var elimde set 450 tll settttt hidrolik bidonu pompa direksiyon kutusu ve hortumlar hepsi 450 tl

kusura bakmayın rahatsızlığımdan dolayı cevap yazamadım düşünürüm ama silindir kapağı çatladı ona baya bi masraf gidiyor şu sıkıntıları halledeyim halen elinizde olursa nasipse alırım bu aralar işlerde çok kötü maddi sıkıntı hat safhada ilginize teşekkür ederim Allaha emanet

serdar_76' Alıntı:
kusura bakmayın rahatsızlığımdan dolayı cevap yazamadım düşünürüm ama silindir kapağı çatladı ona baya bi masraf gidiyor şu sıkıntıları halledeyim halen elinizde olursa nasipse alırım bu aralar işlerde çok kötü maddi sıkıntı hat safhada ilginize teşekkür ederim Allaha emanet
Geçmiş olsun, umarım ciddi bir rahatsızlığınız yoktur. Bu arada kapaktaki çatlak için nasıl bir çözüm buldunuz? Direksiyon önemli değil sizin sağlığınız yerinde olsun yeter ki.

series 3 88W 76 modele uyarmı acaba biyerlerde okumuştum mercedes uyuyor diye ama

Sanırım çok fazla uğraştırır, ama defenderlere daha kolay uygulanabilir. Seri 3 de direksiyon hattı çok dolambaçlı. İstenirse olur, imkansız değil. Bana göre değmez.

kolay gelsin, kutunun direksiyon milinin giriş yeri ile, alt tekerlek bağlantısının konumlarını gösteren bi resim çekebilir misiniz?

yağ kutusu ve hidrolik hortumları da mevcut mu?

kutuda boşluk yoktur dimi sağlam olarak kullanabilirim?

Sanırım sizin Suzuki ye olacak. Ararsanız, detayları görüşelim.

1963 Willys pickup aracıma düşünüyorum, uyar mı acaba? Son fiyatınız nedir?

Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR