Satılık - Killtec Marka Kayak Montu ve Pantolonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayıboğan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,565
A

ayıboğan

Ziyaretçi
kayseri- erciyes te kayak yapmak için aldığım kayak montu ve pantolonumu satıyorum... pantolonumu bir kere montu ise dört kere kullanma imkanım oldu sadece... mont level-3 tür ve fonksiyonel bir çok cebe sahiptir... pantolonda bele göre ayarlanabilir lastikli ve cırt cırt lı kısımları vardır, yanlarında birer cep vardır, içi polardır ve kesinlikle su geçirmez, bileklerinde lastikler vardır ve su almaz...
benim boyum 1.86 ve 77 kiloyum... pantolon 1.78-1.92 civarı kişilere rahatlıkla olabilir ceket ise M bendendir... İsteyene detaylı fotoğraf gönderebilirim
ceket için 225 tl
pantolon için 125 tl düşünüyorum

Etiketler

erzurumda kayakla son 3 senedir ilgileniyorum öğrenci olduğum için malzeme alırken biraz daha uygun almaya çalışıyorum bu fiyat sanırım yaz sezonu olduğu için indirimli ,biliyorum uygun bir fiyat ama biraz daha indirim yaparsanız montunuzla ve pantolonla ilgileniyorum...yalnız bir sorum olacak ürün %100 orjinal midir? kış dönemine göre çok uygun geldi fiyat bir sorun olmaz umarım...boy 1.74 kilo 75 pantol ve mont üzerime olur sanırım.

mont için bedeniniz ideal olur ama pantolon biraz uzun gelebilir... fiyat gerçekten makul fakat outdoor sporlarıyla uğraşanlara kolaylık yapmak isterim... montu 225 in altına kesinlikle indiremem ama pantolon 100 tl olabilir...

ikisi de çok ideal gibi görünüyor.. aslında montu alasım var ama benım 1.89 boyum var M beden bana olmaz büyük beden olsaydı kaçırmazdım 8)

mont biraz sıkabilir hocam... kollar olur ama ben fotoğrafta da görüldüğü gibi biraz zayıf olduğum için bel oluyor ama montun uzunluğu kısa gelir... ihtiyacınız varsa pantolon çok ideal olabilir sizin bedeninize... sadece bir kere kullandım sıfırdan farksız bir üründür

ikisi de kaçırılacak gibi durmuyor fakat ben öğrenciyim son fiyatlarınız ne olur bu fırsatı da kaçırmak istemem pantolon fiyatı normal gibi de mont için indirim yapın en azından :-\

İkisini de alacaksan 25 er düşeyim... düz hesap 300 yapabilirim hocam... selametle

hocam son 80 diyelim uygunsa... gerçekten alınca göreceksiniz sıfır ayarında... temizliği konusunda garanti veririm

Ynt: Satılık - Killtec Marka Kayak Montu ve Pantolonu

teşekkürler... forumda yeni olduğum için özelden yazamıyorum... kusura bakmayın açtığım konuyla alakasız olacak ama (sizin site moderatörü olduğunuzu düşünerek yazıyorum) şatışı tamamlanmış veya satılmaktan vazgeçilmiş ürünlerin ilanlarını kaldırsanız daha iyi olur gibi...

Sizin ilanınızda ki mi.?
Yoksa forum içinde ki ilanlar mı.?

Tüm ilanları tek tek kontrol edecek zamanım yok.
İlan sahipleri ya da diğer üyelerimiz Moderatöre Bildir düğmesi vasıtası ile haberdar ederlerse pasif ilanları kaldırmak sorun değil.

Ama her ilanı açıp içeriğini tek tek okuyacak zamanı bulamam.

Hocam pantolunu nerede görüp deneyebilirim ben Erciyes Üniversitesinde okuyorum evim Talasta size nasıl ulaşabilirm...

şehir dışında olduğum için geç cevap yazıyorum kusura bakmayın... Çarşamba günü öğlen 1.00-1.30 gbi bi ark.ım talas a getirebilir... Size gösterir bi bakarsınız... Siz görüşmek istediğiniz yeri söyleyin bide irtibat numarası verin çarşamba halledelim... kayseri de olmadığım için elimden bu kadarı geliyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR