Satılık Jeep Grand Cherokee 5.9 Limited Lx Lpg'li Bakımlı.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan stnih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,972

stnih

Yeni Üye
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
8
Merhabalar,

Aracımı 2018 yazında hafta sonları binmek için ve Jeep 5.9 merakımı gidermek için uzun süredir binen sahibinden aldım. Önceki sahibi Rize - İstanbul arası şehirler arası yolda kullanmış. 2018 başında da Bostancı Jeep Control Orhan Usta tarafından motorunu ve şanzımanını komple yeniletmiş. Eski LPG sistemi de motor ve şazıman ile birlikte tüpü de dahil olmak üzere Atiker Gold ile yenilenmiş. Ben aldıktan sonra sadece orjinal susturucu takdırdım. 9bin km civarı bindim hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. Yağ bakımlarını; motor, şanzıman 30.01.2019 tarihinde değiştirdim. Arazi şanzımanı, 4x4'ü herşeyi düzgün çalışmaktadır. Resimlerini aşağı ekledim.

Şuanda 350bin KM'de fakat motor, şanzıman 25bin km önce yenilenmiştir. Sorunu arızası yoktur.
Muayenesi 11.06.2020 tarihine kadar mevcut.
Vergisi bir alt dilimden olacak şekilde vergi dairesine evrak işlemi yapıldı. Ocak vergisi ödendi.

Araca şuanda binmiyorum. Oturduğum yerde 2 araçlık hakkım dolduğu için Göztepe'de galerici abime konsinye olarak bıraktım. Orada tertemiz, bakımları yeni yapılmış ve sorunsuz olarak beklemektedir. İlgilenen arkadaşlarım ve abilerim aracı her zaman orada görebilirler. Fiyat olarak 50.000,00-TL istiyoruz. İyi günler dilerim...





 
Son düzenleme:


Merhaba hoşbulduk, formu uzun süredir bilgi edinmek ve tecrübelerden faydalanmak için takip ediyordum. İlan kısmı görünce aracımı buraya da ilan veriyim dedim. Saygılar..
 
Tepkiler: KLL