Satılık Jeep Cherokee Kare Kasa Xj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TARIK TAMTEKİN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,149

Etiketler

Açıkçası, size de uygunsa ben resimlerdeki kendi aracımla takas teklif etmeyi düşünüyordum. 2.5 tdi 1991 model defender
teşekkürler,

İlandaki araç benim değil Satarsanız bütçenizi anladım bulunur size temiz XJ. Daha detay yazarsanız illa burayı okuyan birisi dek gelir belki takas yaparsınız. Motoru orjinal mi? Revize edildi mi? Araç komple mi toplandı ? Baskı-balata değişimi gibi ağır bakımlar yapıldı mı? Kaç sendir sizde ? Referans olacak usta var mı? Diff kilitleri yok sanırım ama alt takım orjinal mi ? vs vs işte. Hayırlı satışlar.

Merhaba benimde bu karekasa lar hoşuma gidiyor offroad donanımı yapılmamış temiz 2. El alarak kendim uğraşmak istiyorum 2.arac olacağından cok bütçem de yok malesef

Merhaba benimde bu karekasa lar hoşuma gidiyor offroad donanımı yapılmamış temiz 2. El alarak kendim uğraşmak istiyorum 2.arac olacağından cok bütçem de yok malesef
Kısıtlı bütçe ile olacak iş değil bu işler. Hele ki dolar bu hale gelmişken. En basitinde düzgün bir yükseltme kiti bile 1500$ hatta daha pahalı. Ayrıca Romayı yeniden keşfetmenin bana sorarsanız bir anlamı da yok,hazır piyasa da bu kadar araç varken değmez.

SON KONULAR - FORUM