Satılık Disco I 3.9 V8 otomatik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,879

endy

LaNd RoVeR SeRiEs III - Discovery I 1995 3,9 v8ies
Yer
istanbul
Web
www.gokalpteknik.com
1995 model discovery v8 ies otomatik aracımı başka bir arazi aracı projemiz için satmayı düşünüyorum

Aracım 178.000 km de bakımları zamanında yapılmıştır. Her özeliği faal olarak çalışmaktadır.

5 adet yeni lastik General Grabber AT 2 10000 km kullanılmıştır.

ses sistemi: Pioner cd Çalar DEH P4050 UB - MB Quartz Hopörlerler 1 adet alpine Anfi Bazuka woofer

Çift sunroof çift klima

Deri koltuklar çok yıpranmamış durumda...

LPG 169.000 de takıldı.

Arazi donanımı:

Warn 9000 XD i Portable winç

2 yükseltme

safari Snorkel

Orjinal land rover sis farları 2 adet

1 adet arka projektör

Boyasında ufak tefek rötuş isteyen yerler vardır; sol ön sinyal camı çatlaktır.

Fiyat son 20.000 TL dir.

İlan no: #30149101

big_14296502_jmx.jpg

big_14296502_pur.jpg

IMG00266-20100329-0901.jpg

big_14296502_c0j.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Disco I 3.9 V8 otomatik

Ben Disco1 ararken satılık adam gibi araç yoktu, şimdi ben aramıyorum hepiniz satmaya başladınız :smiley:

Hayırlı satışlar temiz araç.

Kürşad'cım herkesi aynı zamanlarda kaşıntı tutuyor da ondan şimdi bu kış sanayide olmak için şimdiden hazırlık yapmamız lazım; yoksa benim araçla yapacak çok bir şey kalmadı :smiley:

Hayırlıs bakalım

Ender Bey, hayırlı satışlar dilerim, inşallah alan arkadaşta efsanenin kıymetini bilir. selamlar murat

ayt07' Alıntı:
Ender Bey, hayırlı satışlar dilerim, inşallah alan arkadaşta efsanenin kıymetini bilir. selamlar murat

Teşekkür ederim Murat Bey;

Bende aracın kıymetini bilecek birine satabilmeyi temenni ederim; sonuçta benim de arabamı satıp da alacağım araç yine bir LR olacak.

Araç alınmıştır ;D ;D ;D Ender'e tekrar teşekkürler ikimizede hayırlı olsun :smiley:

Kürşad'cım

Sevgili arkadaşım güle güle kullan senin ellerinin değmesi ile bu araç eminim çok daha güzel bir araç olacaktır.

Senin gibi bir arkadaşıma gittiği için arabam çok mutlu oldum.

İlgilenen herkese teşekkürler;

Engin Abi ne alacağız şimdi ?

Hayırlı olsun her ikiniz içinde, Kürşat bey keyfini çıkarın artık :D Ender Bey sizede gönlünüze göre bir araç bulmanız dileklerimle :D. murat

alana satana hayırlı olsun aracın aile içinde kalmasına sevindim gülegüle kullanılsın sanslı araçmış yenilenip bir sürü modifikasyona uğrayıp bizlere güzel görüntüler verecek

Beğendiğimiz güzel araçtı. Aile içinde Kürşat a gittiği için sevindik. Alana da satana da hayırlı olsun. Darısı bizlerin başına..... Kürşat güle güle kullnman dilekleğiyle... ;D ;D ;D

ayt07' Alıntı:
Hayırlı olsun her ikiniz içinde, Kürşat bey keyfini çıkarın artık :D Ender Bey sizede gönlünüze göre bir araç bulmanız dileklerimle :D. murat

Murat Bey Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

simurg2' Alıntı:
alana satana hayırlı olsun aracın aile içinde kalmasına sevindim gülegüle kullanılsın sanslı araçmış yenilenip bir sürü modifikasyona uğrayıp bizlere güzel görüntüler verecek

Beğendiğimiz güzel araçtı. Aile içinde Kürşat a gittiği için sevindik. Alana da satana da hayırlı olsun. Darısı bizlerin başına..... Kürşat güle güle kullnman dilekleğiyle...

Erkan Bey

Kemal bey çok teşekkürler iyi dilekleriniz ve temennileriniz için ..

Engin abi satması zor değilde alması çok zor valla kafa karışıyor dizel otomatik bir şey mi baksam diye düşünüyorum

def 90 v8 :smiley:)) bulma ihtimalimiz çok zor
mercedes G
Disco TD5 ama çok kararsızım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR