Satılık Defender Vinçli Tampon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,133

kokteknik

www.kokteknik.com
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
sivas merkez
Web
www.kokteknik.com
6 ay kadar önce yaptırdığım birtpart vinç +tamponum satılıktır fiyatı 1500 tl
birtpart db9000c 4300 Kg tampon 5 mm saçtan yapılmıştır vinç çalışır durumda az kullanılmış tamponda sfır hatasız
alıp dört adet vidayla aracınıza takıcaksınız
satış sebebim
aracıma boru tampon yaptıracam 12000 lik vinç alıcam

extra bilgiler aşağıdaki linkte
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=36735.0

08082009510 (Small).jpg

08082009514 (Small).jpg

6609_122632197364_538152364_2289613_7428897_n.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Defender Vinçli Tampon

Birsürü emek ver sonra sat. Neyse boru tamponda yakışır bu defe. Hayırlı satışlar...

merhabalar!! tampon + vinç toplamı sıfır fiyatı zaten 1400 lerde. rakamda olumlu bır noktaya varabılırsek vınç ve tampon alacagım.

benim tampon ticari amaçla yapılmış bir tampon değil 5 mm şactan imal bire bir orjinal görüntüsünde
Britpart vince göre dengeli şekilde yapılmış el yapımı tek tek ölçü alıp AUTOCAD de projesi çizildi parçalar cnc makinada kesildi gaz altı ile kaynak edildi şase bağlantıları kaynakları 3 kat yapıldı tamamı flapdiskle zımparandı boyasını bir marangoz arkadaşımla attık acemice oldu tekrar boyansa iyi olur
şu an yaptırmaya kalksanız 1000 tl sadece tamponu yaptırırsınız
fiyatımın gerçekten makul olduğunu düşünüyorum
selamlar

Anlıyorum, kalıtelı ve özenle yapıldıgı doğrudur. fakat bu bedel bana uygun degıl. 1200 gıbı düşünürsenız alabılırım. saygılar!!

ertuğrul abi açıkcası pek gönlüm yok (zamandan ötürü) tok satıcıyım :smiley: satılırsa ne ala yoksa bu ara zaten işlerim yoğun boru tampon için vakit yok ama dediğim gibi alıcı çıkarsa seve seve çıkartır gönderirim orjinal tamponu duruyor hemen onu takarım

merhaba bülent bey. bu hafta içi tampon ve vinç alacagım. gecen hafta sivastaydım , arayacaktım sızı bakmak için ama zaman bulamadım.fikrınızde bır degışıklık var ise, ödemenızı yollayıp sonuca ulaşalım. saygılar!!!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR