Satılık Defender Ambulans

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunusure Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,711

yunusure

commercial diver
Yer
izmir
Arkadaşlar araç 1991 model defender beyaz ambulans kasadır.Ben bu aracı yaklaşık 4 sene önce,meraklı bir abimize satmıştım.Kendisi çok yakınım olduğu için noter satışı yapmamıştık.Araç halen benim üzerimedir.
Aracın genel görünümü kondisyonu gayet iyidir.Yaklaşık 1 senedir yatmaktadır.Lpg vardır.Motor durumu gayet güzeldir.Km sini hatırlamıyorum.Arkasında webosta vardır.Jant lastikleri güzel.Stepneside aynıda jant ve lastiktendir.
Detaylı fotolarını en kısa zamanda ekliycem.Fiyat:8.500
[attachment=1][attachment=3]

Fotoğraf-0177.jpg

Fotoğraf-0176.jpg

Etiketler

pancarmotorcu' Alıntı:
Araç faal durumdamıdır kontaga basınca yola gidecek kondisyondamıdır.
Hasan bey selamlar.Araç benim iş yerimin arkasındaki fabrikada yatıyor.Doğrusu ben aracı 4 senedir hiç kullanmadım.Ama ciddi düşünen bir arkadaşımız olursa ben yardımcı olurum.Yağlarını kontrol ederiz.Aküsünü takarız bakımını yapar yola çıkartırız. :smiley:

Aracın üzerinde Nissan orj jantları görünüyor.
Def normalde 5 bijon. 6 bijon Nissan jantı sontadan mı uyduruldu - tadilat yapıldı?

ncmsrn' Alıntı:
Aracın üzerinde Nissan orj jantları görünüyor.
Def normalde 5 bijon. 6 bijon Nissan jantı sontadan mı uyduruldu - tadilat yapıldı?
Ben bu şekilde almıştım.Hiç dikkatimi çekmemişti.Büyük ihtimal tadilatlıdır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR