Satılık DEFENDER 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gonulal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,212

Etiketler
Ynt: Satılık DEFENDER 110

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13716.0

Araç Satışı İlanı Vermeden veya Ürün Almadan Önce Mutlaka Okuyunuz
« : 11 Haziran 2008, 14:05:48 »

--------------------------------------------------------------------------------
Satılık vasıtalar bölümümüzde açmış olduğunuz konulara detaylı anlatım yapar ve fotoğraflandırırsanız, sonuca daha net ulaşabilirsiniz.

Model, fiyat, renk, km. ve fotoğraf gibi detayların önemli olduğunu hatırlatırız.
_______________________________________________________________________________________________
Örneklemede vermiş olduğumuz gibi bir mesajlaşma kabul edilemez :

Satılık bir araca ''Bu kadar para etmez'' gibi veya benzeri yazı yazmamalıyız. Satıcınında '' işine geliyorsa al '' gibi veya benzeri yazı yazmamalı.
________________________________________________________________________________________________

Forumumuzda aracınızı tanıtıcı yeterli anlatımınız olmadan başka bir siteye yönlendirme LİNKİ kabul edilmemektedir.

Aracınız satıldı ise veya satıştan vazgeçtiyseniz mesaj olarak lütfen belirtiniz !!!

Satışı gerçekleşen ilanların konu başlığına yönetici tarafından ''SATILDI'' ibaresi konur ve konu kilitlenir.

Üzerinden 3 ay geçen ilanlara satıcı tarafından herhangi bir mesaj yazılmaz ise konu başlığına yönetici tarafından ''PASİF İLAN'' ibaresi konur. Satıcı ''GÜNCEL'' mesajı yazarsa ''pasif'' ibaresi kalkar.

Bu uygulama, araç arayanların ilanlara hakimiyeti açısından zorunluluktur.

Pazarlık yapılacaksa özelden mesajlaşmanızı rica ederiz.

Yalnız satılık araç ilanı verilebilen bu bölümümüzde iyi alışverişler dileriz....

İlk fırsatta detaylı fotolarını ve harcamalarımı ilana ekleyecegim.

ARACIN BANA MALİYETİ İSTEDİGİM PARANIN ÜZERİNDE SANAYİ DE GECİRDİM ZAMANI HESABA BİLE KATMIYORUM ÇÜNKÜ ÇOK KEYİF ALIYORDUM BULDUGUM FATURALARDAN BİRAZDA HAFIZAMI ZORLAYARAK HARCAMALARI LİSTELEDİM ADET OLDUGU ÜZERE ELBETTE PAZARLIK PAYI VAR...

DSC00100.jpg
DSC00063-1.jpg
DSC00085-1.png
20090924_3207.png
DSC00127.jpg

LPG (LAVATO)
ROT VE FAR AYARI
AKU
FAR KORUMA TELİ
MARS MOTORU BAKIMI
SARZ MOTORU BAKIMI
RADYATOR BAKIMI
KALORİFER (CORUM) BAKIMI
KALORİFER HORTUMU
ANTİFRİZ
LASTİK 4 Adt
BASKI BALATA ARAZİ SANZIMANI PARCA
BASKI BALATAVE SANZIMAN İŞCİLİK
PASPAS TAKIMI
CAKMAK
ARKA İCİN SANDIK 2 ADT
YAG KECESİ
MAHRUTİ YAG KECESİ
U CİVATA
KELEPCE PLAKSI
KELEPCE EGZOZ BAGLAMA
LASTİK BURC
YAG FLİTRESİ
EGZOZ BOGAZ CONTASI
ISTAVROZ MAFSAKI
ROT BASI SAG
ROT BASI SOL
BUJİ
TEVZİ MAKARASI
SUBAP KAPAK CONTASI
KLIPS STOP KAFESİ
KLIPS
AMORTISOR KMP.ARKA
ON TABAN KORUMA CUBUGU
ARKASUSTURUCU
ON SUSTURUCU
EGZOZ MANİFOLT BOGAZ CIKISI
HAVA FLİTRE ELEMANI
ETİKRT ISITMA
ETKET HAVALANDIRMA
YAG KECESİ
AMORTİSOR KMP. ON
EMNİYET HALKASI
ARKA ROTİL
FREN BALATA SETİ ON
HELEZON ÖN
HELEZON ARKA
U CİVATA
EL FREN TELİ
YAN MANİFOLT CONTASI
POYRA KAPAGI
DREKSİYON AMORTİSOR
YAG KECESİ
PLAKA LAMBASI KOMPLE
SİNYAL CAMI
PARK CAMI
CAM- ARKA STOP KIRMIZI
LASTİK-FERN/DEB PEDALI
LASTİK GAZ PEDALI
BOYACI (SERİT İCİN)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR