Satılık Defender 110 Tdi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan servetinsel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,510

servetinsel

Kamp I
1987 model sıfır yapılmış defender .

Resimlerim 336 (Small).jpg

Resimlerim 210 (Small).jpg

Resimlerim 444 (Small).jpg

Etiketler

Ynt: Satılık Defender 110 Tdi

Merhaba Giray bey 45000 ytl istiyorum.Ama gezenbilir üyelerine 42000 ytl olur.Bu fiyata böyle bir araç ancak yapılır.Son fotoğrafını gönderiyorum.Yeni vinç ve tanpon ilavesi var.

Çok teşekkürler ilginize , aracımın hiç bir eksiği yok RN 380 şanzımandan TDİ 300 motoruna kadar hepsi tam faal.

fiyatı biraz fazla gibi ama hastaları ne düşünür bilemem inlşallah iyi bir müşteri bulursun

Şu an askeriyeden çıkan araçlar piyasada çok var ama bunlarla karıştırmamak lazım defender bir aracı hurda haliyle almış olsanız bile en az 30.000 TL harcamak gerekmezmi. diye düşünürüm.Tdi 300 motor 8000 tl, rn şanzıman 3500tl, kaporta 2500 tl, boya 2000 tl, yeni model camlar ve cam kanalları 1500 tl,yeni koltuklar ve döşeme 1500 tl, yeni lastikler 1250 tl, geniş jant 600 tl, elektrik malzemesi 1000 tl , yürür alt takımları 500 tl, warn vinç 2250 tl, arb tampon 750 tl ,sis farları 400 tl , şnorkel 750 tl, motor bırakma ve alt takımların usta işçiliği 1500 tl , yeni KM saati 300 tl , kapı fitilleri ve menteşeleri 300 tl , yan basamaklar 250 tl ,ön bar koruma 250 tl , alüminyum ceta 500 tl ,fren balataları ve tamir takımları 200 tl ,araç içi paspaslar 200 tl , cd çalar 300 tl , aracın tüm yağları 200 tl , kapı kolları vs. vs . aklıma gelmeyen bir çok hesabını yapmadığım malzeme ve birde bir ay boyunca ANTALYA / ALANYA da yapım aşamasında konaklamayı ve uğraşmayı düşünürseniz ? ? ? Bu yazdıklarım abartılı fiyatlar değil şu an daha da yüksek bir meblağ çıkar.

çok güzel araç bende böyle bir araca sahip olmak isterim ama ben off road için veya dağ bayır gezmek için ayıracağım bütçe için büyük araççç

inşallah istediğinize yakın fiyata satabilirsiniz ama siz de bilirsiniz genelde alıcılar sizin araca yaptığınız masraf ve ilavelere bakmayıp genel model fiyatını beklerler. selamlar

Evet söylediklerinize katılıyorum, zaten bu tür araçları anlayan arkadaşlarımız alırlar model çokda önemli değil ,çünkü 1987 model
ile 2004 model arasında modife edilmiş hiç bir fark yok.Ben böyle düşünüyorum.

Bence araç binilmek için toplanır.Satılmak için toplamak ayrı sektör. ( alaşehir tımarı denir izmir civarında ) Araca ne kadar para harcanırsa harcansın piyasa fiyatının çok çok üzerine satış yapmak deveye hendek atlatmaktan zordur. Hayırlı satışlar. Şimdiden alana ve satana hayırlı olsun

Söyleyeceklerim çok bilmişlik gibi olmasın bu sektörrün içinde olduğum için söylüyorum bu masrafları satarken geri dönüşümünü beklemek hayal biraz hevesini kırıyorum ama bu fiyata zorlama daha makul bişeyler yaz en azından gözden çıkarmışsın satılsın hayırlı müşteriler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri