Selamlar daha ucuzada bulursun ... ama neden 6 silindir düşünmüyorsun ??engin09k' Alıntı:YAKLAŞIK 5000 - 6000 TL CİVARINDA SATILIK TUZLA TİPİ CJ5 ARIYORUM İLGİNİZİ BEKLİYORUM
kuzne' Alıntı:hocam o fiyata alacagın araca bi okadarda masraf yapmalısın anca ozaman bişiye benzer sinopta bi arac var ilgilenirsen konusuruz arac dizel az yakanından
bende birkaç ay öncesine kadar 6 silindir ve 4 silindirde vardı .. inan bana yakıtları aynı .. 4 silindir yürümüyor zorlandığı için fazla yakıyor .. 6 silindir makinanın 33'' lastikle yakacağı max 0.40 kr/kmengin09k' Alıntı:6 SİLİNDİR ARAÇ BANA YAKIT BAKIMINDAN AĞIR GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. ARKADAŞLARIMIN ALDIĞI ARAÇLARDA GENEL OLARAK YA 2,000 FORD MOTORLU YADA 1,6 CC ANADOL MOTORU TAKILI YAKITLARI GAYET İYİ O YÜZDEN.
fiat 3 motor sanırım en son sordugumda fiyarı pazarlıksız 6000 di tüv muayenesi iki yıllık yapılmış borcu yokarif09' Alıntı:fiyat nedir acaba..ayrıca uzerındeki bmc motor mu ? ..kısa biir bilgi veririsen sevinirim..
EM5' Alıntı:bende birkaç ay öncesine kadar 6 silindir ve 4 silindirde vardı .. inan bana yakıtları aynı .. 4 silindir yürümüyor zorlandığı için fazla yakıyor .. 6 silindir makinanın 33'' lastikle yakacağı max 0.40 kr/km
Selamlar .. 0.5 kr u geçmez .. 33'' lastikle yakacağı 0.40-0.45 arası olur tabi arazide geçecektir ... verdiğim örnek büyük lastik için standart lastikle daha az yakacaktır ... Tuzla'nında yakacağı o kadar zaten .. 4 silindir makina benzinde 1 tl nin altına düşmeyecektir 6 silindirle 4 silindirin yakıtı aynıdır hatta 6 silindir biraz az bilr yakar.Naturalist61' Alıntı:Emre bey bendede cj kaşıntısı başladı. 6 silindir için bazı arkadaşlar yakıt konusunda kafamı karıştırdı. Daha önceleri bende 100 s dodge vardı benzin lpg liydi ama aşırı bir yakıtı vardı. Benzini su gibi içiyordu. Gerçi aracın boş agırlığıda 2,5 tondu. Şimdi 1988 Pw 150 orjinal dizel dodgem var ama çok hantal geldiğinden hep kafamda olan cj 5 almak istiyordum 3-4 gündür iyice cj 5 isteğim ilerledi. Sende olduğuna göre 6 silindirli cj 5 bugünün lpg fiyatları ile ortalama 0,50 Kr aşarmı. Sen kullanıcı olduğun için en sağlam kaynak sensin. Selam ve saygılar...
ustacım hayırlı satışlar üstü acılıyormu bunun vidalımıÇAAKIR' Alıntı:selam engin bey ben istanbuldayım bende 1960 model cj 5 tuzla var kısa şase eğer ilgilenirseniz bir bakın istiyorsanız aracımda çalışmayan herhangi bir aksam mekanik ve elektronik hiç birşey sorun yoktur aracım beş adet jantıyla beraber orjinal latikleri var lastiklerin durumu iyi yalnız ben federal marka 235-85-16 lastik kullanıyorum aracımın boyası yenidir çürüğü çarığı yoktur sadece sol çamurluğun ucu kırık okadar 1600 harikan motor motorda üfleme dahi yoktur yağ yakma kesinlikle yoktur yakıt olarak ekonomik lpg var aracımda kullanmıyorum yalnız ruhsata işlide değil zaten aracı resimlerdende göre bilirsiniz bir bakın istiyorsanız sizin ihtiyacınızı karşılarmı aracımın muayenesi vardır borcu harcı yoktur eğer orjinal lastiklerle isterseniz aracı 6000tl olur yalnız federal marka lastiklerle isterseniz aracı jantlarıda var yanında tabiyki lastikler daha sıfır bir defa araziye çıklıdı 7800 tl olur taktirinize kalmış