Satılık - CJ 8 1982 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,457

unal

gsm 0554 280 21 87
Yer
istanbul
satılık 1982 model cj 8

FİYATI 15 000 TL

araç baştan sona ne gerekiyosa yapılmışdır kaporta boya mekanik elektirik vs vs vs araç tamamen masrafsızdır arac sahibi arkadaşımız coşkun canikoğlu sitemizede üyedir kendisi aracı hiçbir masraf kacınılmadan toplanmışdır yanlız benim şöyle bir riçam olacak lütfen benim paramla şu kadar eder vereceksen ver veya buna benzer teklif ve yazışmalar olmazsa sevinirim tabiki pazarlık payı olabilir mantıklı ve etik olduğu sürece herşey değerlendirilir

Etiketler
resimler

GetAttachment.jpg

GetAttachment (4).jpg

GetAttachment (6).jpg

GetAttachment (3).jpg

GetAttachment (7).jpg

Ynt: Satılık - CJ 8 1982 Model

sağol göktuğ hatta bugün baskı balata set halinde değişti üzerine yetmedi devirdaim ve ön şaft değişti araç kaporta boya yeni toplandığı ufak tefek eksikleri vardı onlarıda tamamladık böylece hiçbir sorunu kalmadı )))

ön şaft mevzusunada bir acıklama yapmak istiyorum sıfırı 250 tl olan şaftın sadece balansına 100 tl isteniliyor :smiley:)) yahu balansa 100 tl verilirse dişi erkek kayıcı mafsalları ilave olursa cıkma kesip kaynatma ve balans nerde ise daha pahalı oluyor senelerdir bu işin içindeyim anlayamadım gitti :smiley:)))))))))

tekrar tekrar söylüyorum belki ama lütfen aracınız yapıldıktan sonra ne takıldı neer yapıldı lütfen kontrol edin cıkan parcalarınızı geri isteyin

5 bin vermiştim ;D
dün bir tane cj aldık antep e 8500 e çıplak denebilir.. Benim araç gibi toplaya malzeme fiyatı aldık.. 2 senede rakamlar uçmuş.. şimdi toplasam benim aracı 70-80 bin harcardım sanırım ;D

HADİ FİYATI 13.000 ÇEKTİM :smiley: en sonunda yurt dışıda zam ne demek öğrendi göktuğ hatta buna uzakdoğuda dahil ve evet senin araç gercekden yeniden yapmaya kalksan cok masraflıolur ..aslında yakın zamanda sadece arazi araçlarıiçin bir otopazarı gibi bir yer düşünüyorum umarım olurda bu ben şu parayı veririm der bir arkadaş :smiley: ege bölgesinde birkaç cj8 araç vardı hurda denilebilecek halde idi 8500 alındı hepsi muhtemelen eli ayağı düzelebilecek hale bile gelmesi 10 000 tl bulur bence artık cj değil tüm jeep serileri değerlendi ki bence cj bu kulvarda başı cekiyor eskisi gibi 5000 bulurum vs kalmadı ve bence birkaç sene içinde klasiklerde d ahil olmak üzere araçların fiyatı yükselecek

cj nin standart piyasası çıplak halde işe yarayan araç 10 binlerde artık. üzerine ne koyarsan para ediyor. 4 jant en basit 2 bin tl. çadır 3000 olmuş.. ben aracı yaparken komple yeni parça kullandım. ithalatçıdan ilk alışverişte 28 bin TL sipariş verdim. O malzemelerle de aracı bitirdim. Antepte yaptırdığoım boya kaporta elektrik işlikleri hariç.. Şimdi o 28 bini 40 bine getiremiyorsun. O yüzden cj lerin kıymetini bilmek gerek.

birkaç sene içinde cj ler bence iyi para edecek şu andabile en kötü cj 8 veya 9 dan aşşa değil ve dediğin gibi sonu olmayan bir duygusallığa sahip neyi nasıl yaptığına bağlı olarak :smiley:

güncel fiyatı 13.000 tl aracın

bu arada yaz geldi arkadaşlar aracların devirdaim radyatör yağ debriyaj gibi aksamlarını kontrol ettirin bence bu aractada yeni değişti hepsi

devirdaim ve şaftın hali

3 ayak debriyaj baskı balatası bilyasıda şemsiyeli ile sıfır olarak değişti

100_1801.jpg

100_1802.jpg

hayırlı satışlar olsun ünal bey sizin referansınız olduyu sürece sizden araç almakta bir sıkıntı olamaz,

Ünal abi hayırlı satışlar inşallah değerini bilen birine gider bedava o fiyat
benim cj5 in faturalı kendi icinde 52 lirası var,
benim amcaoglunda land var 2.5 dizel 87 model motoru yeni yapıldı mukemmel bir land takas dusunurmu abimiz.

takas malesef düşünmüyorum düşünsem inan ilk kayseriye veridim bu aracı cünki kayseride güzel jeepler var birtanede cj8 olsun orda:smiley:

bekir bey düşünceleriniz için teşekkür ederim ...jeep konusunda nacizane elimden geleni yapıyorum alırkende satarkende ne varsa eksik fazla söylüyorum yapılacakları yapılması gereken yada ilaveleri varsa aslında esas sorun almak s atmak değilde malesef bazı bölgelerde jeepleri anlayamıyorlar yapılması gereken işi hakkı ile yapmıyorlar sonrada jeeplere suç buluyorlar beni üzen bu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

SON MESAJLAR

SON KONULAR