Satılık Chevrolet 2.8 v6 motor ve otomatik şanzıman.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,654
Yer
Trabzon
Web
www.fanusgida.com
46.000 milde 2.8 v6 chevy motor ve otomatik şanzımanıyla beraber.Distributor elektronik ve yeni değişti(platinlisi de duruyor), yedek tevzi makarası ve modulü de var.Marş motoru, şarj dinamosu karbüratörü üzerinde.Şanzıman sorunsuz çalışmaktadır.Motorun alt kol yataklarından bir tanesi sarmıştır.Motoru alacak arkadaşa dilerse yatak takımını temin ederek verebilirim.Hazırda bulunan komple motor conta takımı da birlikte verilecektir.

Fiyat:1500TL

Etiketler

Ynt: Satılık Chevrolet 2.8 v6 motor ve otomatik şanzıman.

Bu arada eklemeyi unutumuşum, motoru toplamama sebebim büyük motora (4.3 v6) geçiş yapmam sebebiyledir.Sadece otomatik şanzımanı 1500 TL eder.Yeni aldığım motorun masraflarını çıkarabilmek amacıyla satmaktayım.

moonwalker_arc' Alıntı:
Bu arada eklemeyi unutumuşum, motoru toplamama sebebim büyük motora (4.3 v6) geçiş yapmam sebebiyledir.Sadece otomatik şanzımanı 1500 TL eder.Yeni aldığım motorun masraflarını çıkarabilmek amacıyla satmaktayım.

v8 atsaydın içine.:smiley:

bu şekilde alınan bir motor tescil edilebilirmi?

aracın motorunu noterden satış alırsanız, ve takacağınız araç için uygunluk sorunu yoksa ve motor hacmi orjinalinden büyükse takılıyor.

700R4 olması lazım.2.8 motorun orijinal elektronik olmayan 4 ileri otomatik şanzımanı.Bildiğim kadarıyla 4.3 lerde 4l60 vorteclerde 4l60E kullanılmaya başlanmıştı.Yanlışım varsa düzeltin.Şanzıman sorunsuz çalışıyor, motor yatak dökünce motorla beraber çıkardım.Şanzıman da boşa çıktı.Ayrıyetten Amerikadan koli getirtirken yedekte durması için şanzımanın komple tamir takımını da getirtmiştim.İçinde tüm balata, disk, conta, keçe ve yağ filtresi dahil sıfır kutusunda durmakta.İlerde lazım olursa rahatlıkla şanzıman sıfırlanabilir.

Bu arada motorla ilgili bir not daha düşmek istiyorum, ilanda motor yatak sardı diye belirttim ancak motor yatak sarıp kilitlemedi sadece yatak dökmüş.Motor çalışır halde sanayiye gittim üzerindeki yazlık termostatı değişip kışlık termostat takınca, yağ inceldi ve mevcut olan yatak sesini dışarıya vermeye başladı ve bizde motoru indirdik.

Motoru yaptırmayıp satma nedenim daha büyük motora geçiş yapmamdan kaynaklanmaktadır.

Uğur Bey hayırlı satışlar... sadece şanzımanı satmayı düşünürmüsünüz? arazi şanzımanı da var mı? varsa modeli ve şaft çıkışı ne taraftadır?

CJ7V8' Alıntı:
Uğur Bey hayırlı satışlar... sadece şanzımanı satmayı düşünürmüsünüz? arazi şanzımanı da var mı? varsa modeli ve şaft çıkışı ne taraftadır?

Önceliğim tabiki beraber satmaktır ancak motorla şanzımana ayrı ayrı alıcılar çıkarsa o zaman bölebilirim.Arazi şanzımanı yok.

moonwalker_arc' Alıntı:
Önceliğim tabiki beraber satmaktır ancak motorla şanzımana ayrı ayrı alıcılar çıkarsa o zaman bölebilirim.Arazi şanzımanı yok.

merhaba ben hakan
şanzımanın rakamı nedir

saygılar

505 621 96 09

74 inter' Alıntı:
moonwalker_arc' Alıntı:

merhaba ben hakan
şanzımanın rakamı nedir

saygılar

505 621 96 09

Yarın sizi ararım.Bu arada İlanla ilgili cep telefonum 0505 498 97 18.

ilanın durumu nedir uğur bey..
selamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR