Ynt: Satılık 98 Vitara Otomatik
gktango' Alıntı:
merhaba,
aracınızın ilanını sahibinden.com da göremedim satıldımı acaba?
Araç satılmadı. Bir kaç gün içinde güncelleyecektim.
Aracın fiyatı 16.900
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-1998-otomatik-suzuki-vitara-bundan-daha-temizi-yok-45800173/detay/
Detaylar...
Fotoğraf
http://www.flickr.com/photos/bergun76/5561209821/sizes/l/in/photostream/
Aracı alalı henüz bir hafta oldu. Uygun fiyatlı bir ev bulduğum için satıyorum. Araç arazide kesinlikle kullanılmamıştır. Arazi vitesleri ilk günki gibidir. Kilometresi orijinaldir.
Aldığımda zaten çok temiz bir araçtı. Buna rağmen pimpirikli bir insan olduğum için ve uzun süre kullanmayı düşündüğüm için 1250 TL masraf yaptım.
26.03.2011’de ön diskleri ve fren balataları sıfır takıldı. (Çıkma değil).
Antifiriz, Motor Yağı, Fren Hidroliği, Şanzıman yağı ve filtresi en kaliteli yağlar kullanılarak yenilendi. Direksiyon sistemi yağlandı ve bakımı yapıldı.
Benzin filtresi yenilendi.
Zavoli marka sıralı sistem LPG var. LPG sistemi çok iyi çalışmasına rağmen baştan aşağı gözden geçirildi.
Orta egzos’u değişti.
Park sensörü takıldı. Sensörün 2 yıl garantisi vardır.
Aldığımda üzerinde kasetçalar vardı. 2 yıl garantili Jameson Marka kartlı+USB’li teyp taktırdım. Garantisi 2 yıldır.
Elektrik sistemi baştan aşağı kontrol edildi. Kadran aydınlatması güçlendirildi, sis farları ayarları yapıldı
Sıfır paspas alındı.
Klima sistemi kontrol edildi.
3 adet cam sileceği en kalitelileriyle yeni takıldı.
Aracın lastik balansları ve rot ayarı yeni yapıldı.
Aracın 30.23.2012’ye kadar muayenesi vardır.
Otomatik şanzımanda en ufak bir problem yoktur.
Araçta Uzaktan kumandalı merkezi kilit ve alarm vardır.
Stepne hiç kullanılmamıştır.
Alacak kişi sözde değil gerçekten çok uzun süre bakım yaptırmayacak. İstenilen ustaya gösterilebilir. Söylediklerim dışında bir şey çıkarsa tüm masraflarını karşılayacağım.
Fotoğraflardan anlaşılacağı üzere kupası,duruşu,içi dışı çok çok temizdir. Tamponunda çizikler vardı bugün boyattım. Sanırım 2-3 yerinde lokal boya var.